keskiviikko 6. elokuuta 2014

Yksi tulee, toinen menee.

Ykkönen oli viemässä aamulla gerbiililleen kurkkua. Tuli kohta kertomaan että Vilma on nyt kuollut. Olen jo pitkään valmistellut lapsia, että Vilma on niin vanha että ei kauan elä enää. Siitä huolimatta itsellä tuli itku. No, tänään siis hautajaiset ja terraarion ym varusteiden pesu edessä.
Jos ei nyt ihan heti tulisi lisää eläimiä, Tyson saa nyt riittää. Jossaan vaiheessa terraario saa varmasti taas uuden asukin. Kenties siihen muuttaa sammakko, kuten joskus mietittiin lasten kanssa.

Tyson on tänään illalla ollut meillä viikon. Viikko sisältää paljon naurua ja iloa. Vähän huolta. Uuden opettelua, sekä pennulla että meillä. Paljon pissalammikoita sisällä, mutta myös onnistuneita tarpeiden tekoja ulos. Odotettua vähemmän itkua ja vinkumista. Paljon haukkumista ja hepuleita. Valtavasti pusuja ja rakkautta. Yövalvomista ja sohvailua mulle. Hammastelua ja ihan kunnon puremista. Ykköseltä tuli verta korvasta Tysonin käsittelyn jälkeen. Sisällä leikkimistä leluilla ja Pepsin kanssa. Ulkona vedessä lutraamista, käpyjen kantamista, juoksentelua, piiloleikkiä mamin kanssa, kaivamista, uuden tutkimista.....

Pepsi leikkii jo Tysonin kanssa innoissaan. Pentu hyökkää kissan kimppuun ja puree (ilmeisesti ei kuitenkaan kovaa) kissa nyrkkeilee ja painii, mutta ei lähde karkuun. Kun haluaa jahtausleikkiä, se juoksee juuri niin kovaa että Tyson pysyy perässä. Pepsi juoksee Sirun kanssa leikkiessään moninkertaisesti nopeampaa, pääsee kyllä Tysonia karkuun halutessaan. Pepsi voisi myös hypätä ylös kuten vielä muutama päivä aiemmin kun ei halunnut Tysonin kanssa olla tekemisissä. Mutta leikkivät ihan selvästi mielellään keskenään :) Siru ei edelleenkään hakeudu lähelle, eikä lähde leikkeihin mukaan. Jerryä sekin puskee ja menee viereen, eli ei ole kyse siitä etteikö koirien kanssa toimeen tulisi.

Uin vesikupissa ja makasin märällä lattialla koska oli kuuma. Kaikkien kannattaa kokeilla, on tosi kivaa.


Sellaista juttua tällä kertaa. Ens kerralla parit valmistuneet sukat ainakin.
Terkuin:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti