maanantai 18. elokuuta 2014

Meidän hurjat vahtikoirat

Kiireisesti on alkanut arki. Ainut mistä pystyn säästämään aikaa, on etten avaa tietokonetta. Siksi en enää päivitä blogiakaan päivittäin, mutta yritän pari kertaa viikossa. Onhan mulla vapaita ja iltavuoroja kuten tänäänkin. Laitetaan heti alkuun kuvia pojista nahistelemassa :)




 
 Touhu oli aika hurjan näköistä. Nämä kuvat on viime keskiviikko illalta. Tasan 2 viikkoa meni, ennen kuin Jerry ihan oikeasti leikki pennun kanssa sisällä. Välillä oli koko pennun pää Jerryn kidassa ja Tyson kävi vaan pelotta päälle koko ajan. Ykkönen uskaltautu viereen istumaan ja vähän tarkkailee tilannetta. Saatiin molemmat vatsalihakset kipeiksi naurusta poikia katsellessa.

Olikohan tiistai yö kun ukkosti. Tytöt heräsi jyrinään ja tulivat rappusia alakertaan kännykän valon loisteessa, silloin kävi ilmi että mulla on pieni vahtikoira. Mun sängyn alta alkoi kuulumaan hurjaa murinaa. Naureskeltiin isännän kanssa, että kyllä ne murtovarkaat pelästyy kovasti kun tuo pikku peto pörisee, hih :)
Tosin eilen kun tuli isännän kaveri käymään, kumpikaan koirista ei sanonut mitään?? Kaveri oli Jerryltä kysynyt, että unohtukos sulta jotakin. Eipä Jerry vastannut tuohonkaan. Yleensä siis kova ilmoitus päällä kun joku vieras tulee.

Nyt ulkona enää 20.8 astetta. Koirien kanssa kivempaa tällainen ilma. Nyt lähdetäänkin ulkoilemaan, että jaksavat odottaa muuta perhettä kun mä lähden töihin. Kiva kuitenkin kun ei tarvitse vielä takkia ym. Helppo mennä pennun kanssa ulos kun riittää että kengät laittaa jalkaan.

Ihanaa viikkoa kaikille:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti