maanantai 4. elokuuta 2014

Tyson ulkoilee

Meillä on iso piha, niin pentua on helppo pitää vapaana. Se tulee ihmisten ja Jerryn perässä. Välillä ottaa hepulikohtaus spurtteja ja juoksee ympäri nurmea. Muutaman kerran päivässä on käytetty myös remmin kanssa ulkona, että tottuu siihenkin.
Tänä aamuna piti mennä taas sohvalle kun klo:04.40 Tyson yritti kiivetä Jerryn naaman päältä sänkyyn. Jostain kumman syystä Jerry ei kauheasti arvostanut yritystä... Jerry murisee vaan, mutta pentu ei välitä vaan jatkaa touhujaan. Siinä kohtaa yleensä meinaan, että turvallisempi katkaista tilanne ja nappaan pennun muuhun touhuun.
Jerry on nukkunut pennun tulosta saakka lattialla minun puolellani sänkyä. Ennen se on nukkunut välillä isännän puolella, välillä mun puolella. Tyson taas tulee ainakin nyt alkuun aina minua moikkaamaan yöllä. Jos Jerry nukkuisi toisella puolen, Tyson voisi jäädä mun viereen ja mun ei tarvitsisi lähteä sohvalle.. No kai tämä tästä.

Eilen oli vähän vilskettä kotosalla. 10 vierasta ihmistä eri aikaan olemassa tai käymässä. Tyson ei hauku ketään, eikä reagoi oikeastaan muutenkaan. Kun joku menee kyykkyyn, se yleensä menee luokse. Vaikuttaisi kuitenkin jo aika hyvin erottavan oman lauman jäsenet. Jerry pitää kovempaakin vahtia ovella, niin tutut kuin vieraatkin haukutaan ja pelotellaan. Välillä se haukkuu vahingossa oman perheenkin kun jostakin tullaan, ja sitten on nolona kun on räyhännyt. Tyson ei reagoi Jerrynkään haukkuun mitenkään, vielä ainakaan. Ei kasvattajallakaan mikään pennuista haukkunut kun aikuiset koirat haukkui. Eiköhän Tysonkin ala myöhemmin ilmoittamaan vieraat.


Nam nam.


Kuvittele talvella lumen keskelle. Apua, mihin se nyt hävisi??




Myyrän kekoa tarkastamassa. Huomaa myyrämäinen ilme :)

Kyllä mä sut vielä voitan, isäntä.



Tuosta pienestä rakosesta kiven vierestä Tyson pujahtaa terassin alle. Siellä se haukkuu ja etsii tietä ulos. Tässä kolmonen nappaa Tysonin ennen karkaamista.

Mitähän täältä löytyy?

Tänään ohjelmassa autoiluun totuttelua. On pari päivää pidetty nyt taukoa. Tyson aika kovasti kuolaa ja alkumatkan ulisee autossa. Kotona "yksin olo" sujuu hyvin. Kaikki karvaiset on keskenään pärjänneet kun on touhuiltu pihalla tai kävästy jossain. Kauppareissun ajaksi olen vielä laittanut Jerryn makuuhuoneeseen ja pentu on jäänyt vapaaksi, nyt harjoitellaan pienin erin isossa häkissä olemista. Siellä Tyson joutuu päivät viettämään nyt alkuun kun lähdemme viikon päästä kouluun ja töihin, ja pitää pitkä päivä pärjätä omineen.

Huokaus. Enää viikko lomaa! Eilen sain viimeiset matot pestyä ja katsottiin jo lasten tulevat lukujärjestykset Wilmasta ja on katsottu reput ym valmiiksi. Vielä koitetaan nauttia leppoisasta aikataulusta ja rentoutua. Tänään mennään uimaan. Ulkona 39.9 astetta, sisällä 27.
Eilen oli uimaveden lämpötila 28 astetta. Kyllä tarkenee. Terkuin:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti