sunnuntai 3. elokuuta 2014

Tysonin kuvia

 
Tässä blondit leikkimässä tänä aamuna. Pari extra lasta tuli eilen yökylään.
 
 
 Kasvattajan luona pentua valitsemassa. Tyson hurmaa kakkosta tässä.


Kakkonen ja kolmonen ja ainakin kolme pentua saa laskettua kuvasta.

Jo Koivulassa ensimmäistä kertaa.



Mamin sylissä.

Jerryn ensikohtaaminen. Nyt joTyson hieman ensijärkytyksestä reippaampana. Eikö olekin pieni koko ero, huh. Jerry on valtava!

Pepsin kanssa ensimmäisenä iltana. Nyt on Tyson jo ehtinyt pusutella Pepsin kuonoa. Siru ei vieläkään päästä lähelle. Parannusta kuitenkin tapahtunut ja kissat on jo muuttaneet takaisin alakertaan molemmat. Tysonkaan ei hauku enää ihan joka kerta kissoja nähdessään. Jahtaamaan on kyllä aika kova edelleen.



Aamupusuja kakkoselle :) Lapset eivät muista enää äidilleen huomenta sanoa. Ensimmäinen kysymys aamuisin "missä Tyson?".  Puoli tuntia ainakin aamuisin menee siihen että nunnaavat jokainen vuorollaan tai yhtä aikaa pentua. Sitten saatetaan muistaa huikata se huomenta myös muille.
 
Tyson on nukkunut pari viime yötä nyt tosi hyvin. Pe aamuna 06 siirryin taas sohvalle ja jätin Jerryn nukkumaan isännän kanssa makuuhuoneeseen. Tänä aamuna heräsin vasta 7 jälkeen kun Tyson oli nukkunut yksin olohuoneessa koko yön. Jerry nukkui meidän kanssa makuuhuoneessa. Ja vain yksi pissalätäkkö oli lattialla. Tyson pissaa heti kun vie ulos. Ja isompi hätä oli tullut sisälle ainoastaan ensimmäisenä yönä. Ulos tekee hyvin tarpeensa. Tietysti takapakkia tulee kun lähdetään töihin ja kouluun viikon päästä, eikä voi enää viedä ulos aina kun se herää tai on juonut tms. Lapset on myös tosi innokkaasti auttaneet ulos vienneissä ym, mikä on auttanut tosi paljon. Yleensähän tuo herää juuri kun on itse poissa näköpiiristä tai kun käyn syömään. Silloin on joku lapsista ilmoittautunut vapaaehtoiseksi ja vienyt pennun, ja kaikilta sujuu pennun hoito hienosti. Myös isäntä on talkoissa mukana kun remontilta ja töiltä ehtii.
Nyt ulos nauttimaan lämmöstä ja seurasta, tuli kaveri 3:n lapsensa kanssa käymään.
Ihanaa päivää kaikille:M
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti