sunnuntai 10. elokuuta 2014

Lenkkeilyä ja kakkajuttuja.

Loman viimeinen päivä on kääntynyt iltaan. En olisi ollenkaan valmis menemään töihin.. Lapset on pakanneet reput ja vaatteet ym on laitettu valmiiksi huomiselle, kun lähtevät keskenään kouluun. Isäntä käyttää aamun ensimmäisellä pissakäynnillä Tysonin. Minä laitan koirien ruuat ym ja ulkoilutan ne viimeisenä ennen kun lähden itse töihin. Lapset lähtee melkein 2 tuntia mun jälkeen vasta kouluun, niin ne pissattaa vielä Tysonin ja sitten jäävät elukat keskenään pitkäksi päiväksi. Tänään olen siivonnut makuuhuoneesta kaiken mahdollisen irtaimen pois kukkapöytää myöten. Lapset saa jättää Tysonin makuuhuoneeseen kun lähtevät, unohdetaan häkki ainakin toistaiseksi. Jerryn kanssa en vielä uskalla koko päiväksi jättää samoihin tiloihin. Tyson varmaan kiusaisi ja kiipeilisi sen päällä paljon enemmän, kun ei pääsekään joka välissä ihmisten kanssa leikkimään ja ulkona juoksemaan.

Eilen oltiin kylässä kolmosen kummilla koko perhe ja Tyson oli mukana. Kummilla on 2 kissaa, joista toinen antoi useamman kerran kynsistä ja Tyson vinkaisi. Aina vaan se uudestaan hakeutui lähelle ja taas tuli turpaan.. Aika sinnikäs kaveri on tuo pikku heppu. Kummi varoitteli että toinen kissa on vielä pahempi, ja sen luo ei sitten päästetty ollenkaan. Automatka piti vinkua pienesti mennen tullen. Kuten tänään kun hain lapsia synttäreiltä taas muutaman minuutin ajomatkan päästä. Jätin auton vähän matkan päähän synttäripaikasta ja harjoiteltiin remmissä kulkemista "kaupungissa". Tosi hienosti meni! Nyt harjoitellaan lähinnä sitä että remmi on kiva ja niin kauan kun ei vedä, niin vielä voi mennä vähän sinne tänne seilaillen.

 Tänään käytiin ensimmäistä kertaa myös metsälenkillä ensin remmin kanssa ja sitten vapaana. Ihanaa molempien poikien mielestä.
Pientä takapakkia on nyt tullut kakkajutussa. Tyson ei yläkertaan yritäkään mennä edes kissojen tai lasten perässä. Kolmena aamuna peräjälkeen on löytynyt Tysonin kakat kolmannelta rappuselta. Äsken tuli kakkonen sanomaan että taas siellä on kakat. Ja vajaa vartti on kun tytöt olivat ulkona sen kanssa pidempään. Nyt loman aikana ei ole kyse siitä etteikö olisi tarpeeksi päässyt ulos, ollaan vaan näköjään eri mieltä vessan paikasta. No nyt mukavampaan osioon, eli uusimmat kuvat: Olkaa hyvät.


Pojat töissä



Pepsistä ja Tysonista on yritetty ottaa kuvaa yhdessä kun
Tyson on vielä pienempi kuin kissa. Tuossa se on etualalla
ja näyttää isommalta. Ovat vaan niin nopeita ettei leikkikuvaa
saa millään. Jerrynkin voi bongata kuvasta.

Yksi, kaksi ja kolme.

Yksi, kaksi, mihis se Siru oikein hävisi??

Pepsi ei ollut juuttunut tuolin taakse vaikka ylemmissä kuvissa siltä näyttää. Tässä leikit jatkuu :)

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin: Mirzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti