perjantai 8. elokuuta 2014

Villasukkia ja koirankujeita

Eilinen päivä meni hujauksessa, en edes avannut tietokonetta. Käytiin lasten kanssa mun isän luona. Jerry oli mukana, Tyson jäi opettelemaan "yksin oloa". Mä tein isompaa siivousta sisällä ja lapset heitteli puita vajaan ja välillä autteli mua sisällä. Siellä menikin koko aamupv. Onneksi tein jo aamusta lasagnen, että päästiin heti syömään kun tultiin kotiin. Ruuan jälkeen uimaan, mäkin uin jo kolmatta kertaa tänä kesänä jos Aguapark lasketaan mukaan! Lapset vein uinnin jälkeen kavereille ja sit kotihommia ja eläinten hoitoa.
Ennen kun huomasinkaan, oli jo ilta. Ihan kuin nämä viimeiset lomapäivät menisivät nopeampaa?? Nyt on sellainen olo, että pitäisi saada kaikki tehtyä äkkiä ennen kun arki alkaa.

 Syksystä tulee kiireinen ja nyt jo huolettaa miten taas saa kaiken sujumaan. Isännän kanssa molemmat ollaan vuorotöissä, välillä se aiheuttaa ongelmia vaikka pääsääntöisesti on saatu vuorot sovittua niin ettei molemmat ainakaan iltavuorossa ole yhtä aikaa. Lasten läksyissä auttamiset, harrastus- ja kavereille kuskailut vie illasta ison osan. Tyson on opetus vaiheessa ja vie paljon enemmän aikaa kuin koulutettu aikuinen koira. Mä pääsin reilun vuoden kestävään koulutukseen, joka alkaa myös tässä kuussa. Lähiopetuspäiviä on vähän, joten kotiläksyjä on varmasti sitten paljon.. Iltamyöhällä taas tehtävä kun lapset on peitelty. Tysonin kanssa tietysti koirakouluun lähdetään heti kun rokotukset kunnossa. Jossaan välissä ois hyvä ehtiä pyykkiä pesemään ja kokkaamaan.. Ykkönen kyseli, että koska kuntonyrkkeilyn kesätauko loppuu. Käytiin viime kevätkausi yhdessä harrastamassa ja kovasti tykätään lajista. En uskalla luvata että lähdetään tänä syksynä ollenkaan, mutta katotaan mille illoille osuu harrastukset kaikilla, ehkä käydään jos pystyy. Ostin viime viikolla kotiin nyrkkeilysäkin ja hanskat, isäntä viritti säkin kattoon ja lapset vähän testaili jo. Itse en näillä helteillä ole viitsinyt edes kokeilla. (Syy se on sekin :) ) Ja kyllä sitä on puuhaa piisannut lomalla muutenkin riittävästi.

Keskiviikkona oli Tyson ekaa kertaa remmilenkillä mukana. Ei nyt oikein lenkiksi voi kehua, koska käytiin vain noin 1km harjoittelemassa. Eipä helteillä ja pennun kanssa vielä toki kunnon lenkkiä tehdäkään, mut tosi reippaasti ja innoissaan Tyson jaksoi. Ylpeänä kulki Jerryn vierellä, ihan kuin ois aina lenkkeillyt. Tänään meinataan mennä taas jos edes vähän viilenisi. Alkaa olla piha tutkittu joka kantilta ja selkeästi Tyson haluaa jo muita haasteita. Ollaan nyt parina päivänä käyty tutkimassa metsää joka alkaa tuosta heti talon takaa. Sielläkin Jerryn perässä pentu touhuaa. Välillä juoksee mun luo rapsuteltavaksi. Aamulla Jerry juoksi kovempaa ja hyppäsi melko korkeilta kiviltä onneksi ruohikolle alas. Tyson perässä ja sekin hyppäsi ja sitten kuului kauheaa kiljuntaa kun oli sattunut pientä. Pienen tarkastelun ja rauhoittelun jälkeen painatti taas menemään kuin ei mitään.

Kaivauksia takametsässä.


Nyt se ei huomaa kun hyökkään.

Väsynyt painonnostaja

 
 Ystävä toi aikaa sitten pinkkiä 7-veikkaa ja tilasi kahdet pitkät sukat. Lupasin että saa joskus tämän vuoden aikana. Nämä tennarisukat on olleet valmiit muuten jo muutaman kuukauden, mutta nauhat sain pujotettua vasta tällä viikolla... Viimeistely ei ole mun vahvin puoleni. Mieluummin aloitan vaan uuden neuleen. Ja aina niitä on yhtä aikaa useampi kesken. Nyt on yksi villapaita, josta puuttuu toinen hiha kokonaan ja toinen hiha on jo puikoilla. On ollut tossa vaiheessa jo ties kuinka kauan. Joku päivä taas jatkan sitäkin kun inspiraatio iskee. Muita kesken eräisiä on yhdet kirjoneule sukat, yhdet perussukat jotka aloitin vasta pari iltaa sitten telkkarineuleeksi. Kämmekkäät on myös puikoilla. Ja yks valmis neulepaita on odottanut kauluksen purkamista ja muutosten tekoa jo hyvän aikaa.. Ykkönen kyselee aika ajoin että koska teen sen. No, ehkä joskus. Ykkönen tilasi lapaset lepakkokuviolla, kakkonen haluaa limen vihreät sormikkaat. Kolmoselta en ole kysynyt mitä käden lämmitintä se haluaa. To do listalla on tietysti odottamassa vaikka mitä. Ainiin, ja keskeneräisiä virkkauksia on valokuvakehys ,säilytyskori ja kissan kori.
Pidemmät nauhat olisi kivemmat, mutta en löytänyt.

Nää on muuten perussukat mutta palmikko ulkoreunassa.

Saat nämä H kun ne vihreät vielä valmistuu, ne on nyt ne telkkarineule sukat :)

Lämmintä ulkona 26.8, sisällä 26.2. Ei ihan vielä tarvitse villasukkia: M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti