sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Synttäri viikonloppu

Täällä taas. Niistä synttäreistä vielä. Meidän pienessä torpassa oli 4 yövierasta. Eli lapsia oli yhteensä seitsemän! Ruokakaapit oli perjantaina täynnä, ei ole enää :) No, kaikki kuitenkin mahduttiin sulassa sovussa tänne ja uskoisin että kaikilla oli kivaa. Kikatuksen määrästä päätellen oli, ja itse synttärisankarit oli tyytyväisiä niin hyvin meni. Yksi vieras on vieläkin meillä.
 Itse olen aivan puhkipoikki väsy. Piti pakottaa itsensä äsken lenkille, mut sit olikin tosi kiva käydä kun sai lähdettyä. Kuten yleensä. Tunti meni ja nelisen kilsaa. Kuljettiin asvalttia, metsätietä ja peltoa. Viikonloppuisin pidän koiria irti vielä varovaisemmin kun arkena, metsästäjiä liikkuu täälläkin päin. Tänään päästin vain Tysonin vapaaksi, joten kotiin tullessa vain se piti pestä.
Isäntä lähtee juuri Jerryn kanssa linnustamaan, niin eiköhän sekin ole pesukunnossa illemmalla..
Synttäreillä trampoliini oli kovalla käytöllä. Tässä vuorossa osa tytöistä.


Outoja huppumiehiä näkyi ampumassa meidän pihalla useaan otteeseen??


Läksyjäkin piti tehdä. Kun tulin pyykkiä laittamasta, näkymä oli tämä. Osaakohan Siru 7-luokan läksyjä??
 Teini oli hävinnyt jonnekin,

Täältä se löytyikin. Tämä on vakionäkymä joka päivä. Aina kun ykkönen tulee jostain kotiin, se menee risti-istuntaan lattialle ja Tyson on heti kyydissä.
Hei, ei melkein yhtään koirakuvaa?? Välillä näinkin päin. Tysonista oli muuten kivaa kun koko ajan jostain tuli ja meni lapsia. Minäkin kysyin isännältä jossain kohtaa iltaa eilen että: "Mistä näitä lapsia oikein tulee?" Jerry murjotti makuuhuoneessa perjantain ja lauantain, tänään se on pyörinyt jo seurankipeänä joukossa mukana.
Kissat nukkuu yleensä nykyään yläkerrassa lasten kanssa. Sinne ne muuttivat kun Tyson tuli taloon. Pepsi nukkuu kerrossängyn ylemmällä petillä, Siru usein ykkösen huoneessa toimistotuolilla. Viime yönä niitäkin taisi ihmetyttää lukuisat lapset yläkerrassa, ja molemmat kissat nukkuivat alakerrassa. Siru mun jalkopäädyssä kaikessa rauhassa. Pepsi tuttuun tapaan herätti noin sata kertaa yöllä. Se raapi ovea ja kun kutsuin sitä nukkumaan, se tuli ensin kehräämään ja puskemaan ja sitten yhtäkkiä kävi puremaan. Tämä sama kuvio uudestaan ja uudestaan, haukotus.
Jaahas, nyt tarttis varmaan taas tehrä jottain. Että saa sitten illan maata sohvalla töllön ääressä. Tanssii tähtien kanssa muuttui meillä Vino-show:hun. Siitä tykkäsi koko perhe.
Hauskaa iltaa teille kaikille myös:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti