sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Sairastelut jatkuu, ulkoilut myös.

Kotisairaalasta päivää. Kolmonen kun alkaa toipua rokostaan, kakkonen aloitti kuumeilun eilen. Kolmosella on näppylöitä hirveät rykelmät käsissä ja jaloissa. Muualla kehossa siellä täällä. Lämpöä oli vaan pientä 37,4 parhaimmillaan. Reipas potilas on ollut. Kakkosella nyt yli 38 kuume ja hirveä päänsärky ym. Ei jaksa edes pelata tai katsoa telkkaria, eilen ei syönyt kaikkia karkkejakaan. Eli on tosi kipeä :( Nyt se nukkuu meidän sängyssä tässä mun vieressä. Sydämeen sattuu lähteä parin tunnin päästä töihin, mut onneksi isäntä tulee kurssiltaan melkein heti kun oon mennyt.

Lähikuvassa Tyson

Kolmonen kattoi Tysonille aterian, joka maistuikin hyvin :)

Pihlajanmarja, liekö hapan?

Sama marja.

Koirat ei ole päässyt pitkälle lenkille moneen päivään. Tuossa kuvia eiliseltä pihalta. Lapsetkin tuli auringosta nauttimaan, vasta ulkoilun jälkeen kakkoselle nousi kuume. Käytiin tänään sentään 50 minuutin lenkki  josta yli puolet vapaana oloa. Minä kävelin Sport trackerin mukaan 3,4 km. Koirat varmaan triplasti saman verran. Autoilusta on nyt myös ollut taukoa, koska en ole raatsinut jättää lapsia pidemmäksi aikaa, eikä ole ollut kavereille kuskailuakaan kun ovat kerran kipeinä. Ykkönen on ollut enemmän kylillä kun kotona, se on sentään terve.

Tänään olisi ollut mätsäri lähistöllä, mutta en pääse kun menen iltavuoroon töihin. Oltais menty muuten Tysonin kanssa hurmaamaan tuomarit :) Mut toivottavasti lähiaikoina tulee uusia tilaisuuksia. Koirakoulukin ollut vielä vaan suunnittelussa, kun ei ehdi niin ei ehdi. Tämän päivän lenkki kuvia:

Näin nätisti remmissä :)

Vähemmän nätisti kun metsätie jo häämöttää.

Normi nahistelut. Vielä on pojat puhtaita alkulenkistä.

Strutsi piiloutuminen ;)

Löysin lätäkön, huomaaks sitä?

Rapakinttu rallittaa.


"Pöllin kepin Jerryltä.."


"Hahaa, sainpas! Ja karkuun, niin pitkälle kun remmi antaa periksi."

Mirzu



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti