lauantai 4. lokakuuta 2014

Synttäreitä ja sukkia.

Tällaisessa "pesässä" Tyson nukkuu yöllä, ja kun haluaa olla rauhassa, mun sängyn vieressä.

Meillä juhlitaan tänä viikonloppuna kakkosen ja kolmosen kaveri synttäreitä. Ovat kutsuneet kavereita yökylään. Eilen oli poikien ilta, kaksi kaveria jäi yöksi, toinen lähti tänään päivällä ja vaihdossa tuli pikkusisko tyttöjen bileisiin täksi yöksi. Kohta tulee lisää tyttöjä. Lupa oli että kaksi voi kutsua yöksi ja muuten voi tulla enemmänkin. Aiemmin kutsutut tytöt ei päässeet synttäreille, niin kolmonen kutsui sitten enemmän kavereita. Nyt en tiedä yhtään kuinka monta tulee vielä, ja ketä on jäämässä yöksi... Ainakin tämä yksi typy joka on jo meillä. Lisäksi eilinen yövieras jäi toiseksi yöksi, joten nyt jännätäänkin että ketähän kaikkia täältä yöllä löytyy ja mistä. Kolmonen vei kutsukortit joissa oli vastauspyyntö mun nroon. Yhtään vastausta ei tullut, mutta kolmoselle sanoivat ettei pääse. Sitten kolmonen laittoi tekstiviesti kutsuja, joihin joku vastasi joku ei. Eli siis tämän takia ei mitään käsitystä?? Kävin varmuudeksi kaupassa ostamassa lisää vähän kaikkea. Eiköhän herkut häviä kuitenkin..
 Kauppareissulla kävin koirien kanssa citylenkillä ja vein ykkösen kaverille. Lähtevät bussilla kaupunkiin ja tulevat illalla joskus. Näin tämä menee, yksi kun on ruokapöydästä poissa, niin muutama ekstra on kuitenkin tilalla :) Meillä syötiin tänään grillimakkaraa, nakkeja, lihapullia ja ranskiksia. Varma menu melkein lapselle kuin lapselle. Ja helpotus äidille. Ei tarvinnut kun salaatti tehdä ja kattaa pöytä.

Tänään vapaa aamuna käytin Tysonin klo 7 ulkona tarpeillaan ja tultiin takaisin nukkumaan. Lattiat on pysyneet kuivana :) Rokotukset sai Tyson eilen, ja eläinlääkäri kehui taas kaiken olevan kunnossa. Auto ahdistus senkun pahenee vaan Tysonilla. Tänään se taas oksensi autoon vaikka ruokailusta yli kaksi tuntia. Nyt se miettii pitkään kun kutsun kuistilla sitä ulos, että uskaltaako tulla vai joutuuko autoon. City lenkiltä kun palaillaan autoa kohti, se pistää jarrut päälle heti kun tullaan autoa lähemmäs ja kuolaaminen alkaa jo ennen kun nostan autoon. Voi itku tämän kanssa! Muuten on niin rohkea ja reipas kaikessa. Jos ei tilanne helpota, ei sitä voi ottaa minnee reissuun mukaan. Muu perhe suunnittelee syysloma reissua muutaman sadan kilometrin päähän, en tiedä saanko vapaata itse, mutta voipi olla, että joudun jäämään koiran kanssa kotiin kun ei sitä voi monen tunnin matkalle tuollaisena ottaa. Alkaa olla ideat vähissä.

No, kuvia: Tyson ja Jerry nukkuivat ensin söpösti, mutta miksikähän aina pitää nousta katsomaan kun kamera napsahtaa päälle.



"Nyt riehutaan, kun mamma kerran herätti."

"Anna mulle se lelu!"


"En anna, se on mun lelu!"


"Yhtään en pelkää sua. Mrrrr!"













Arvatkaa mikä on maailman parasta kun rankan työviikon jälkeen väsyneenä pitäisi jaksaa leipoa synttäreille?   

Oma reipas teini. Mutakakku syntyi veljen toiveesta :) ja mikä vatkaustyyli..


Ja sukkaa pukkaa:

Isännälle vpk harrastukseen sukat. Tykkäsi kovasti :)

Kaverin miehelle traktori sukat, yksi valmis, toisesta kärki..

Kokoa 39, tästäkin toinen puikoilla, valmistunee joskus.

Jos luulitte, että yksin kuvasin ulkona, niin ei. Tässä apumiehet saapuu paikalle.

"Mitä noi on, onko syötävää?"

"Hahaa, pääsinpäs ylös! Mut eihän näitä voi syödä, höh!"

"Hei, kattokaa mitä mä löysin kun mamma kuvas pentua!"
No niin. Nyt loppu tietokoneella lorvailu. Ylös ja ulos lasten ja koirien kanssa ennen kun tulee pimeä. Menkää tekin! Terkuin:Mirzu

1 kommentti:

  1. Muutan hienoja sukkia, kummasti sulla aika vielä tommoseenkin riittää ;)

    VastaaPoista