tiistai 2. syyskuuta 2014

Sylikoiria ja machomiehiä

Koirien kanssa on nyt tosi kiva lenkkeillä ja muuten touhuta ulkona kun on ollut aurinkoisia syyspäiviä. Ei ole liian kuuma, mutta ei vielä kylmäkään. (Paitsi aamulla ja iltamyöhällä, hrr) Yhtenä aamuna sai jo raapata tuulilasin töihin lähteissä.

Tyson on vihdoin tajunnut, että yöt pääsääntöisesti nukutaan. Nyt voi yöllä pitää makuuhuoneen ovet auki ja koirat nukkuvat sulassa sovussa, yleensä kyllä eri puolilla huonetta. Munkaan ei ole tarvinnut enää sohvalle raahautua aamuyöstä. Kun mennään töihin aamuvuoroon, koirat pääsee ensimmäisen kerran ulos ennen 06. Tänään mulla vapaa ja mieskin meni iltavuoroon niin heräilin "myöhään" ja käytin koirat ulkona vasta 7.15. Tysonkin nukkui siihen asti ihan tyytyväisenä. Yhden pissan on yön aikana tehnyt ulko-oven eteen. Muualle se ei enää pissaile, paitsi kun on päivän makuuhuoneeseen suljettuna. Nyt ehtii myös itse laittaa housut ja takin päälle ennen kuin koira olisi jo pissannut lattialle, nyt ehditään yleensä ulos jo ihan hyvin. Ei myöskään kakkaa enää sisälle. Eli jonkin verran jo helpottanut nämä siivoilut.

Viime viikolla madotin koko lauman. Viidellekymmenelle kilolle piti ostaa matolääkettä.. Kohta lähdetään eläinlääkäriin ensimmäistä kertaa. Olen sata varma, että Tyson kiljuu meidän korvat kipeiksi kun saa rokotukset...

Autoillessa Tyson ei enää vingu lähes ollenkaan, mutta kuolaa itsensä märäksi. Eli stressaa edelleen, eikä auton lähelle halua mennä. Pitää napata jo kauempaa syliin, auton lähellä on ihan turha kutsua pentua.

Muutama city lenkki on tehty, metsässä kuljettu vielä enemmän hirvikärpästen ilona. Punikki ja voitatteja saatiin saaliiksi viime viikolla kun otin korin mukaan metsään. Kanttarellit bongasin jo aiemmin toisesta metsästä, mutta en ole vieläkään niitä hakenut. Tyson on todella energinen tapaus, ja ei sille riitä että vähän pihalla pyörisi. On ihan mahdoton sisällä jos ei sitä käytä kunnolla lenkillä tai metsässä. Mutta onneksi tykkään itse molemmista, eilen sovittiin taas kakkosen partion ajaksi kaverin kanssa että lähdetään lenkille koirien kanssa. Kaiken muun kiireen keskellä ei paljon ehdi kavereita nähdä, niin kiva käydä yhdessä lenkillä :) Keskiviikkona toisen kaverin kanssa lenkille kun kolmosen tanssiharkat. Hyötyaikaa kaikille siis.

Arvatkaapa mitä tapahtuu kun mami tulee töistä kotiin? No, kaikilla on tietysti hirveästi asiaa. Nämä kuvat on viikonlopulta, kun muu perhe kotona ja hoitanut koirat ym eikä ollut ensimmäiseksi kiire lähteä ulos.



Tää on mun syli!

Ja tässä salaista todistusaineistoa siitä, mitä tapahtuu kun aikuiset ovat lähteneet töihin. Ykkönen otti kuvat ennen kouluun lähtöä :)

Mutta hys!! Ei kerrota machomiehille, että tiedetään kyllä kuinka hyvissä väleissä sitä ollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti