tiistai 16. syyskuuta 2014

Sieni ja sukkasatoa

Tyson tietää jo mitä käsky "tänne" tarkoittaa. Vasta muutama päivä sitten, se on myös tajunnut, että ei ole pakko tulla jos ei huvita. On itse asiassa tosi hauskaa esim napata joku oksa suuhun ja lähteä juuri vastakkaiseen suuntaan juoksemaan. Lenkillä vapaana ollessa luokse tulo on tosi hyvällä mallilla, kotipihalla nyt aivan surkeaa... Lapset jo valittaa, että eivät halua enää käyttää Tysonia pissalla kun sitä ei saa sisään. Joku päivä sitten sanoin vielä, että kyllä se mun kanssa tulee. No, eipä tule enää, ei. Se jää touhuilemaan omiaan ja tulee parin minuutin päästä oven taakse, kun tajuaa että jäi yksin.

Perjantaina isäntä piti ylityövapaan ja lähdettiin asioille heti mun työpäivän jälkeen. Olin niin väsynyt ensimmäistä kertaa etten jaksanut lähteä lenkille väsyttämään pentua kun tultiin takaisin kotiin. Illemmalla kaduin katkerasti ja olisin myynyt pikkupedon eurolla ensimmäiselle vastaantulijalle! Se haukkui koko ajan, puri kissoja, Jerryä, lapsia ja aikuisia. Repi tavaroita ja juoksi ympäri taloa. Ei totellut eikä kuunnellut yhtään mitään. Hermot meni moneen kertaan ennen kun peto vihdoin nukahti. Isäntä sanoi, että on kyllä monta kertaa käyttänyt pihalla ja juoksuttanut koiria paljon. Mutta, ei Tysonille riitä aktiviteetiksi enää oma piha. Ei ole riittänyt useampaan viikkoon. Se pitää väsyttää kunnon lenkillä ja vieraassa paikassa, eli usein metsässä vapaana juoksemassa. Eilen kävin 5,5 km poikien kanssa city lenkillä, tänään 4,8km. Lisäksi tottelevaisuus koulutusta ja sitten pihalla leikkimistä päälle. Näillä ulkoiluilla on mamma tyytyväinen ja koirat onnellisia ja rauhallisia sisällä. Toki Tyson jaksaa riehua sisälläkin vielä, mutta ei rasittavuuteen asti.



Näitä löytyi niin että sai paistettua heti syötäväksi, vähän pakkaseen ja vielä sienikinkkupiirakkaa tein.

Kolmoset :)

Maastokuvioiset miesten sukat, pienet lapaset, ja kahdet ystävän tilaussukat.

Samat miestensukat kuin aidalla.


Kolmonen esittelee syksyn uutuusmuotia ;) Isäntä sanoi, että ihan kuin äiti saunaillan jälkeen... Koirat ei muuten tunnistaneet tyttöä omaksi. Nostivat hirveän metakan kun bongasivat vieraan keittiöstä. Ensin Tyson ja sitten Jerry. Tyson haukkui naapurin miehenkin tänään oikein kunnolla ohi mennessä. Mitäs leikkeli puskia epäilyttävän näköisenä..
Viettäkäähän mukavaa viikkoa :Mirzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti