lauantai 6. syyskuuta 2014

Ulkoilu auttaa arjen kiireessä

Muutama päivä sitten eläinlääkärillä ei Tyson sitten kiljunutkaan yhtään rokotuksesta. Lääkäri laittoi nameja eteen ja Tyson söi niitä, eikä huomannutkaan koko piikkiä. Yleistarkastuksessa kaikki oli hyvin. Itse kysyin huolissani, että enhän ole ruokkinut liikaa/liian vähän. Tämä kun on ensimmäinen näin pieni koira, niin on vähän epävarma olo ruokinnan kanssa. Eläinlääkäri sanoi, että Tyson on juuri sopivan painoinen :) Hyvä minä! Tänään pikkuherran paino on 3,6 kg. Meille tullessaan 5 vkoa sitten se painoi vain 2,2kg. Tuostakin huomaa että kyllä on poika kasvanut valtavasti!



Torstai aamuna se nosti jo ensimmäisen kerran koipea pissatessaan! Varmaan enemmänkin vahingossa, mutta tosi tottuneen oloisesti. Pikkasen pisti hymyilyttämään. Isännän kanssa myöhemmin muisteltiin kun Jerry oli pieni ja ihmettelin ,että miksi se ei vieläkään nosta koipea. Kasvattajaltakin kyselin useampaan otteeseen, että koska ihmeessä.. No nyt en muista ollenkaan minkä ikäisenä sitten alkoi, että eipä se sen merkittävämpi asia ole. Poikien juttu kuitenkin.

Eilen ei löytynyt sieniä, kun käytiin koirien kanssa metsässä, jossa ei ole ennen käyty. Tänään saaliina puolisen litraa kanttarelleja. Eipä niistä paljon jää kun nesteet haihduttaa. Pieni maistiainen kuitenkin. Käytiin isän luona lasten ja koirien kanssa. Sieltä sienet ja ykkönen otti kuvia koirista metsässä ja lenkillä :)



 Nyt koitetaan urakalla nauttia upeasta kesäisestä syysviikonlopusta. Tänään ja huomenna vapaapäivä.(Tyson heräsi 6.15 leikkimään...) Sitten 8 pv putkeen töitä ja koulutuksia. Toinen koulutus tunnin ajomatkan päässä, joten 9 tunnin päivä tulee. Saa nähdä ehdinkö lasten vanhempainiltaan samana iltana.. Yhtenä iltana myös pakollinen työjuttu reilu tunti työpäivän päätyttyä. Ehdin pika hoitaa koirat ja taas lähteä. Sitten jäis vielä kahdelle illalle lasten harrastuskuskaukset. En tiedä kuka täällä ehtii enää ruokaa tehdä ja pyykkiä pestä, muista kotitöistä puhumattakaan ;( Mutta päätin olla viikonlopun stressaamatta. Isälle jo sanoin että minusta ei taida viikkoon kuulua mitään. Ruohon leikkuun alotin eilen ja kohta menen jatkamaan. Tänään tai huomenna leivotaan lasten kanssa. Ainakin omenapiirakkaa ja jos käyn tänään hakemassa ne aiemmin bongatut kanttarellit lähimetsästä, niin sienikinkku piirakkaa myös. Joten huomenna kannattaa tulla kahville :)


Mä oon nopeampi kuin kamera.
 
Tuutteks te hei?? Veikka on jo noin kaukana.



 






Huomiseksi sovittiin työkaverin kahden koiran kanssa leikkitreffit myös. Niistä ensi kerralla varmaan kuvia ja neuleitakin valmistuu. Lähinnä sukkia, ja kaikista en voi ihan vielä kuvia laittaa. Ompi salaisia projekteja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti