keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Tsiljoona kuvaa koirista

Hetki aikaa itselle. Tulin koulutuksesta vajaa 2 tuntia sitten. Toinen tunti meni jo koirien kanssa lenkillä ja metsässä, nyt ehdin vielä hetkeksi koneelle ennen kuin perhe tulee ja iltatohinat alkaa. Isäntä vei lapset koulun vanhempainillan ajaksi kavereille, en ehtinyt mukaan koulutuksen vuoksi. Sunnuntaina oltiin tosiaan työkaverin Norwich (en osaa varmaan kirjoittaa oikein..) terriereitä moikkaamassa. Pojat ei innostuneet leikkimään, mutta muuten sai taas Tyson vieraista koirista kokemuksia ja väsynyt oli reissun jälkeen. Käveltiin rantaan, koirat osan matkaa remmissä ja osan vapaana. Hienosti meni vieraitten kanssa tuokin ja vielä oli pikkupoika pyöräilemässä vierellä.






Tikkujalka

palelee, hrrrr.






Rannassa Tyson seurasi toista koiraa veteen ja kahlasi vähän matkaa ja hups... jalat lähti alta. Ja Tyson ui :) Nytpä nähtiin sekin että osaapi poika uida. Kaikki koirat ei kuulemma osaa. Uudestaan ei mennyt kun vähän kahlailemaan, niin minäpä sitten riisumaan kengät ja kylmään veteen. Kokeilin että lähteekö perään. No, lähtihän se.

Maanantaina käytiin taas uudessa metsässä omien koirien kanssa. Saaliiksi saatiin näitä:
Olikos se hirvikoirakärpänen?? Kuva Tysonin hännästä, mun hupparissa oli 13 kpl!!




Tänään bongailin omalta pihalta tällaisia:




















Lopuksi vielä: koiran omistajan lenkkinäkymät, takapuolia, olkaa hyvät :)




Ps: lupailinko viimeksi valmiita neuleita?? Noh, edelleen kesken. Hys hys projekti oli työn alla koko koulutuspäivän ja jatkuu huomenna toisessa koulutuksessa. Monta neuletta on ihan viittä vaille valmiita, mutta kun vuoron perään tekee niin ei taas mikään valmistukaan.. Tänään koulutuksen loputtua kävin etsimässä lankakauppaa paikasta, jossa se oli joskus ollut. No ei ollut enää, mutta lappuliisalta oli terveiset tuulilasissa. Kalliiksi tuli langanhaku reissu. Varsinkin kun ei sitä lankaakaan sitten saanut yhtään..

Ps2: Tyson on jo toisen kerran todistetusti nostanut jalkaa :) ja eilen ja tänään lenkillä "merkkaili" Jerryn jälkeen samoja puskia. Testosteroni Tyson on tänään vasta 13 viikkoa vanha.

Laittakaahan kommenttia kun käytte täällä, kiitos. Ihanaista loppuviikkoa kaikille:Mirzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti