lauantai 21. marraskuuta 2015

Ei niin ihana enää... ja ensilumi

Ensilumi tuli, ihanaa kun maa tuli valkoiseksi. Ja ihana oli katsella ikkunasta kun lumi leijaili alas kun avasi verhot :) Niinpä päätettiin lasten kanssa mennä heti aamupalan jälkeen ulos, vaikka vähän flunssaa taas yhdellä jos toisellakin. Kolmonen ei ole eilen eikä tänään puhunut mitään, kirjoittaa paperille viestejä ja viittoo kun asiaa. Kyllä on hiljaista meillä. Kolmonen on normaalisti oikea papupata, ihan kun se ei olisi kotona ollenkaan.

Kakkonen ja kolmonen jäi terassille rakentamaan lumityyppiä kun mentiin ykkösen ja koirien kanssa metsätielle, että saivat juosta vapaana. Isäntä jäi siivoamaan sisälle :)

"Mihis se koira oikein hävisi?"

Ei mennyt kauaakaan kun päästin koirat irti, kun Tyson haistoi jotain ja kävi piehtaroimaan hajussa. Kun se oli pari kieppiä tehnyt, huomattiin missä se pyöri. Tyson nousi itsekin ylös ja ravisteli itseään, että hyi nyt jäikin turkkiin jotain.
Siis sehän on ihan sitä ihtiään !



 
Ja sitä hajua, hyi olkoon! Ensin iski mammalle epätoivo ja hyvä etten itkemään alkanut. Sitten alettiin molemmat nauraa ykkösen kanssa ihan kippuralla, koska Tyson oli ihan kaamean näköinen ja se haju leijaili perässä kun se juoksi. Molemmat väisteltiin ja varottiin ettei se tule lähelle. Välillä kun se käy kysäisemässä, että saisiko namia, heitin sille nameja maahan kauemmas ettei vaan koskisi. Eikä vaan voitu olla nauramatta, vaikka silmät naurun kyynelissä sanoin, että sit loppuu hauskuus kun mä sen joudun pesemään. Soittelin isännälle kotiin, että tyhjentää kylpyhuoneesta kaiken ja ottaa koiranpyyhkeen valmiiksi, että pääsen suoraan pesemään elukan. Kuistilla sitten jo heitin omat vaatteet pois ja remmeineen päivineen mentiin suihkuun. Tokihan oli valjaat ja remmikin pestävä. Tyson taas ulisi ja volisi ja murisi ja näytti hampaita ja kaikki mahdolliset vastalauseet esitti. Jotta sellainen mukava yhteinen hetki.. Kun sain Tysonin pyyhekuivaksi, isäntä onneksi jatkoi Jerryn kanssa ja sekin pääsi pesulle ja mä painelin saunalle itse suihkuun.
Tysonhan pyörii aina kaikissa hajuissa, tämä oli ensimmäinen kerta kun se sotki itsensä noin että piti pestä koko elukka. No, sen jälkeen on kaikki mennyt paremmin. Syötiin tortilloja, nam! Lähdin kauppaan talvikenkien metsästykseen ykköselle ja kakkoselle. Kolmonen jäi isännän kanssa kotiin potemaan flunssaansa ja lepäämään. Kenkä saldokin oli loistava, molemmille löytyi, ja tokihan kaupasta tarttui taas mukaan ylimääräistäkin. Eikö ole joillakin tapana palkita itsensä siivouspäivän jälkeen tuoreilla leikkokukilla? No, isäntä siivosi, niin sen kunniaksi ostin ruusukimpun ;)

Yhtä ihanaa, tai joltain osin jopa parempaa viikonloppua toivotellen: Mirzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti