sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Adventtiaikaan rahoissa kierimistä

Ensimmäiseksi toivotellaan upeata ensimmäistä adventtia. Tästä se joulun odotus alkaa. Lapset teki huippukivan yllärin kun oltiin isännän kanssa reilu puoltoista tuntia aamupäivällä poissa. Olivat järjestäneet paikat ja siivonneet. Alakerta oli imuroitu, matot viety ulos tuulettumaan ja eilen tuulettumaan viety joulumatto oli kannettu sisään. Jouluverhoja on sitten ripusteltu vielä kun tultiin ja pöytäliinoja ym laitettu. Ja kynttelikkö ja valoja :) Aika ihanaa, keinovaloa edes tähän pimeyden keskelle. Olen kynttilöitä poltellut tänän syksynä varmasti enemmän kuin koskaan.
Tänä vuonna adventtikynttilät Ilves tölkeissä. Nyt ei kyllä näy kuvasta,
mutta tuo turkoosi palaa tuossa takarivissä.
Ensilumi tuli ja meni. Koirakoulussa oli tänään syyskauden lopettajaiset. Isäntä tuli mukaan ja lähti kentältä lenkille Jerryn kanssa. Tyson kyllä huomasi koska tulivat takaisin ja haikaili veikan perään. Tänään Tyson meni ensimmäistä kertaa agility putken läpi :) Oli se jännää. Muutenkin ihan ok treenit, kovasti on kyllä räyhä roope :(
Mustaa valkoisella :)


Pusken

Ja pussaan

Ollaan vaan niin söpöjä yhdessä.


Eilen käytiin Siriuksessa surffaamassa. Isäntä, kakkonen ja kolmonen surffasivat, minä ja ykkönen ihailtiin katsomossa ja otettiin kuvia. Tänne en taas osaa lisätä kun ei riittänyt että pisti piuhan puhelimen päähän... Tekniikan ihmelapsi, jep jep.
Kakkonen ja kolmonen on tienannut luokkaretki rahoja kakkutukun tuotteita
myymällä niin paljon, että rahoissa voi kieriä.

"Ihanan kallista!"


Huomenna paistetaan ensimmäiset joulutortut kun tulee vieraita illemmalla, nam nam. Käsityörintamalla syntyy hiljakseen jotain vielä joulupaketteihin, mikäli saan aikaiseksi.. Näin jatketaan hiljalleen ja joulu tulee jo ihan kohta.
Mirzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti