tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kesäleiri leski ja heinäseipäitä

Eilen oli oikea kesäpäivä. Isä soitti ja onnitteli ja sanoi järjestäneensä sen mun synttärin kunniaksi :)
Isäntä ja mun isä kävi yhdessä jo viime viikolla kaupoilla ja sain jo vähän ennakkoon lahjat.
Isältä sain 2 päärynäpuuta:


Jokos siellä on hedelmiä?

Ei sentään. Puuhun oli lennähtäneet valmistuneet "step" sukat.
Taas ihan perustavis, ilman mitään kommervinkkejä.

Isännältä uuden puhelimen ja verenpisaran, ja rakensi vielä sille telineen :)

Tästä kulmasta kyllä verenpisara maastoutuu turhan hyvin..
Märkä läntti kielii kastelusta :)

Tällainen lahja lähti mökkireissulta matkaan. Värikäs kukka
valittiin tyttöjen kanssa kotona.

Sen lisäksi rakentui heinäseiväs aita. Vielä on seipäitä jäljellä, aitaa ei jatketa, porttikaari muokkautuu vielä. Jotakin muuta niistä tulee isona.

 
Mä olen saanut mattojen pesua ja vintin järjestelyä hyvällä vauhdilla eteenpäin. Hyvä minä! Vielä jatkuu molemmat operaatiot, tänään näyttäisi aamukeli huonommalle, eli ehkä vinttipäivä taas tänään. Mä lataan akkuja parhaiten ihan vaan kotona oleskelemalla. Ei ole kiire minnekään, eikä tarvitse kelloa vilkuilla kun huvin vuoksi. En lähtisi edes kauppaan, jos ei olisi välillä pakko. Sunnuntaina käytiin tyttöjen kanssa vaate ym ostoksilla, eilen ei auto liikahtanut minnekään. Eikä tänäänkään, mikäli en tyttöjä kuskaa jonnekin. Välillä on sitten kiva käydä vaikka kaverien kanssa lenkillä ja onpa käyty kahvillakin kylässä muutamaan kertaan lomalla :) Muuten tää erakkoelämä sopii mulle.

Nyt on tasan kaksi vrk mennyt kun vein meidän miesväen vpk leirille. Tai asemalle, josta lähtivät miehistönkuljetus autolla Taipalsaareen. Kyllähän me tyttöjen kanssa pärjätään, mutta mulla on kyllä aina tyhjä olo kun joku on poissa. (Vaikka kolmonen koitti paikata lapsivajetta ja taas oli yökyläilijä) Olisin tosi huono yksinhuoltaja, täytyy koittaa vaan pitää isäntä tyytyväisenä ;) Isäntä on soittanut molempina päivinä ja kertonut kuulumisia. Isäntä on vastuu tehtävissä siellä, ja saanut ollakin monessa mukana. Kakkonen on nauttinut ihan kybällä. On oppinut paljon uusia juttuja ja niitä käy ylpeänä välillä kertomassa, muuten painattaa kaverien kanssa hymy huulilla koko ajan tekemässä jotakin. Poika ei ole itse soittanut. Meillä on sellainen "sopimus" että kun joku lapsista on kotoa poissa, vaikka vaan yökylässä. Me ei soitella perään eikä viestitellä ilman syytä, ettei tule turhaan ikävä. Lapset saa itse soittaa/viestiä jos siltä tuntuu, ja saa myös olla viestimättä. Vaikka ovat nyt useamman päivän poissa, niin tiedän kuitenkin kaiken olevan hyvin kun isäntä näkee poikaa pitkin päivää ja tietysti aikuisia on leirillä valvojina.

Auringosta nauttimassa kolmonen ja kaveri.
Vitsailin ykköselle, että olisiko kiva ylläri et haettaisiin kissanpentu ja miehet sitten yllättyisi kun tulisivat kotiin ;) Teini oli juonessa mukana, kolmoselle ei uskalla edes vitsailla kun sitten pitäisi oikeasti lähteä kissaa hakemaan. Ja ei, meille ei siis ole tulossa enempää kissoja. Toisenlaista ylläriä kuitenkin ollaan järkätty. Alettiin ajaa klapeja vajaan. Kolmosen mielenkiinto riitti hetken. Teinin sai innolla mukaan kun puhuin sen olevan ilmaista kuntosali treeniä. Tulee keskikehon hallintaa, vartalonkiertoa, paljon askelia, käsiliikkeitä ja kyykkyjäkin vielä. Ainakin, noin äkkiä heittäen. Ja loistava työ sen puoleen, että näkyvää jälkeä saa aikaan tosi nopeasti. Se on myös koukuttavaa, että yks kuorma vielä :) Mut ei silti tullut eilen valmiiksi? Koska ollaan kuitenkin tyttöjä, heitettiin hanskat naulaan kun alko hyttyset kiusaamaan iltaa kohden :)

Katotaan, mitä tänään saadaan aikaseksi:Mirzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti