maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kesäloma nautiskelua

Lauantaista tulikin koko päivästä upea. Silloin taisin aamulla mainita että oli kaunis ilma. Minä ja kakkonen saatiin hartiat palamaan auringossa ja mulla paloi myös etupuoli. Tyttöjä nauratti saunassa kun näkivät bikinin rajat :) Mä laiskottelin koko päivän. Kävin välillä makaronilaatikon lasten toiveesta tekemässä ja pyykkiä tuli pestyä monta koneellista kun kuivi nopeasti. Koiria ei voinut lenkittää pientä pyörähdystä enempää, sentään harjasin ne pihalla.

Tuo törröttävä musta on valjaiden osa jonka
pitäisi mennä etujalkojen välistä, mutta
oli irronnut ja huomasin vasta ulkona.

Mansikat kukkii

Kuten tämä perinteisempikin


Ja mun lempparipensas "Rusokuusama"

Unkarin sireeni

 Muuten päivä menikin pihalla baden badenissa lukien, virkaten, lasten uimista ja muuta touhua katsellen. Ai niin, tein mä myös herkkupiknikin lapsille ulos. Persikkaa, nektariinia, kiiviä ja omenaa kuorittuna ja pilkottuna. Riisikakkuja ja ruis nachoja tuorejuusto levitteellä ja nutella voileivät. Kaikki meni vilauksessa.

Tänään kun lapset yllättivät minut nokkosia keräämästä, hihkuivat että jee nokkoslettuja. Höh huokasivat kun sanoin että sämpylöitä. Kolmonen tuli mukaan leipomistalkoisiin ja kun pari pellillistä oli paistunut, tuli tytöt yläkerrasta maistiaisille. Miesväki tuli jalkapalloa pelaamasta ja kyllä tuoreet sämpylät on niin hyviä, että taitaa mennä huomenna aamupalalla viimeiset. Vaikka tein litran taikinan.


Sitten ne valmistuneet neuleet. Huivin sain tänään vihdoin pingotettua, ei kestänytkään taas kun muutaman viikon.. Käsitöiden viimeistely on se tylsin juttu. Aina on kivempaa aloittaa uusi työ ( tai vaikka kolme...)


"Ginkgo shawlette"

Samasta langasta "Rinsessa" kämmekkäät, tässä väri aidompi

Tavissukat n.42-43 koko

Step langasta sukkaa pukkaa. Hyvä
telkkarineule.

Näitä pitäisi virkata muutama lisää, sitten
niistä tulee yhdessä jotakin toisenlaista :)

Jos en enää tänne ehdi, Hyvää ja lämmintä Juhannusta kaikille. Me lähdetään sukulaisiin mökille :) Isä tulee taas talonvahdiksi ja eläintenhoitajaksi.
Mirzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti