lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pääsiäispupun, eikun koiran kuvia

Hauskaa pääsiäistä!
"En tykkää!"

"Siis onko hei pakko?"

"Ainakaan en kato kameraan!"

"En siis niinku jaksa enää!!"

"Ans kun mä näytän miten tää homma hoituu!"

Kuistin pääsiäispuput. Keltaisen tein vissiin viime
vuonna.


"Tää saa luvan olla viimenen!"
Kun ei yhtä hyvää kuvaa saanut, niin laitoin sitten tietysti monta huonoa. Tyson ei hirveästi tykännyt korvista, ravisteli päätään tai yritti tassulla ottaa pannan pois. Jerry tuli sitten viereen, että:" minä minä." Ei tarvinnut kun laittaa panta päähän ja ottaa kuva. Tysonia kun treenaakin ja jotain käskyjä antaa, niin Jerryllä on hirveä hinku aina näyttää, että:" näin. Enkö osaakin hienosti?" Ja vähän näyttää naureskelevan partaansa, että ei se pentu tajua.

Eilen kävin tekemässä isän luona kevätsiivousta ja toin isän meille saunomaan ja syömään. Syötiin lammasta ja hirvenlihaa (ja lapset söi kebakoita ja ranskiksia...) Kakkonen itse asiassa maistoi lammasta ja sanoi, että ihan hyvää! Ei se lisää kyllä huolinut. Mämmiä olen ihan yksinäni saanut syödä kokonaista 3 rovetta, huh. Vielä on kerta annos jäljellä. Päätin, että enempää en osta. Meinasin kyllä tänään leipoa cheesecakea ja mustikkapiirakkaa, mutta jätin huomiselle. Että, jos ei mämmiä, niin sitten muuta herkkua kuitenkin.


Taipan uudet valjaat. Vaikka eipä niitä tuolta karvojen välistä juuri näy. Kävin kaverin kanssa yhdessä kaupassa ja se yllytti ostamaan pinkkejä valjaita. Sanoi, että Tysonin ego kyllä kestää. Mutta mun ei kestä. Eihän nyt machomiehelle tyttöjen väriä, vai? Valjaat oli ihan hyvä ostos. Ei vedä niin paljon, ja ihan nätisti kulkee. Paitsi keskiviikkona, kun oli valjaat ekaa kertaa päällä ja illalla koirakoulu. Kuukauden ensimmäinen koirakoulu on aina yhteislenkki. Yleensä lenkkeilevät kauempana, ja autoahdistus estää osallistumasta. Mutta nyt kun lenkki lähtikin 4km päästä, niin tottakai me mukana. Reilu tunti heitettiin ja aika tasan 5km tuli reissulle matkaa. Kyllä ohikulkijoiden ja autoilijoiden päät kääntyivät kun 11 erikokoista, väristä ja rotuista koiraa käveli samaa matkaa :) Muutama tuttukin tuli vastaan ja ajoi autolla ohi. Tysonia kauhistutti eniten bokseri. Kai se oli niin oudon näköinen, kun on tottunut isoihin karvaisiin eniten. Uskalsi loppulenkistä kuitenkin käydä vähän tuttavuutta tekemässä. Liekö uusien valjaiden syy, että Tyson pomppi ja hyppi enempi vähempi koko lenkin ajan. Tietysti sitä hämmensi myös kun joka suunnalla oli vieraita (ja tuttujakin) koiria, mutta ei se yleensä pompi. No, eipä tuo vaarallista ollut ja selvittiin perille asti.

Tänään meni vapaa suunnitelmat uusiksi. Kakkosella alkoi yöllä vatsatauti. Isäntä jäi seuraa pitämään ja lähdin sitten vain tyttöjen kanssa uimaan. Yksi kaveri napattiin mukaan. Meinasin, että pitää äkkiä mennä, ennen kuin muut alkaa oirehtimaan. Toistaiseksi kaikki muut ok ja poikakin alkaa olla paremmassa kunnossa jo. Katotaan, miten yö menee....

Eilen kolmonen halusi itse rakentaa agility radan ja treenata Tysonin kanssa. Tyson on ihan mielettömän innoissaan mukana, välillä menee hienosti ja välillä vähemmän ;)





Tällaista tällä kertaa :) Mirzu

1 kommentti: