keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Myöhäinen ystävänpäivä ja pääsiäisretki

Eilen vietin ystävänpäivää. Ajelin reilut sata kilometriä ystävälle aamusta kun sain lapset kouluun. Tunnit aamupäivästä iltapäivään hujahti siivillä :) Sitten ajelin parin kymmenen kilometrin päähän toiselle ystävälle, kolmosen kummitädille. Siellä hujahti sitten ilta. Kiitos tytöt :)

Kotiuduin puoli kymmenen maissa illalla ja Tyson oli jo ehtinyt ikävöimään. Se alkoi uikuttamaan ja änki kovasti syliin. Jälkimmäistä se tekee tosin lyhyemmänkin eron jälkeen, mutta ei se enää itke.
Ne jotka väittää, ettei koira ymmärrä ajan päälle, ovat väärässä. Sanon minä! Ei ne nyt varmasti osaa kelloa katsoa, mutta reagoivat kyllä ihan eri tavalla, jos käy ripustamassa pyykit ulos ja tulee sisälle. Tai jos on tuolla lailla puoli vuorokautta poissa. Saatikka jos on ollut joku perheestä vaikka viikonlopun poissa.









Tänä aamuna vielä kun mun herätys alkoi soimaan, Tyson hyppäsi suoraan sänkyyn. Nostin sen alas ja paijasin vähän aikaa, heti kun lopetin; se hyppäsi uudestaan sänkyyn. Ja minä nostin taas alas. Koirilla ei ole mitään asiaa sänkyyn, vaikka sohvilla saavatkin olla. Vaivattomasti se kyllä hyppäsi ilman vauhdinottoa tai mitään. Isäntä sanoi, että sillä on vaan ollut niin ikävä mamia..

Aiemmissa postauksissa olen valitellut kun Tyson ei hyppää sohvalle, eikä oikein jää sohvalle jos sen nostaakaan. No, parisen viikkoa suunnilleen se on nyt hyppinyt itse sohvalle.  Se on kyllä paljon röyhkeämpi kuin Jerry. Saattaa hypätä yhtäkkiä suoraan päälle. Ja jos oikein kutsuu hyppäämään, niin jos ei sitä huvita niin ei se kyllä tule edelleenkään.



Vatsatauti ei tarttunut muille ja maanantaina oli kaunis ilma, niin mentiin retkeily alueelle koko perheen voimin. Koirat oli mukana ja Tyson ehti oksentaa autoon ensimmäisen viiden kilometrin aikana jo, isäntä kävi ostamassa makkaraa reissuun kun minä siivosin oksennukset paksista... Perille kun päästiin niin oli toiset oksennukset paksissa. Hohhoijaa, koskahan tämä helpottaa? Käytiin ykkösen kanssa kävelyttämässä koiria ja muut vuoli makkaratikkuja ym touhuilivat alueella.

 Tyson kävi vähän kastautumassa vedessä ja Jerry piti seuraa grillikatoksen vieressä. En viitsinyt ottaa koiria katokseen kun oli muitakin ihmisiä paikalla. Kiva päivä oli ja koiratkin viihtyivät, kotimatkalla ei enää Tyson oksennellut vaikka saivat vähän makkaraakin. Kai oli maha niin tyhjä kuitenkin.



Lomasuunnitelmissa kun oli, että neulon, joogaan ja lenkkeilen joka päivä. Eilen en ehtinyt mitään edellä mainittua. Muuten olen joka päivä neulonut ainakin vähän ja lenkkeillyt ainakin vähän. Säät ei kyllä ole suosineet :( Tänään on järkyttävä tuuli ja ollaan käyty vaan pihalla koirien kanssa. Ihan kohta olen lähdössä koirakouluun. Käyn taas ensin lenkin ja sitten katsotaan, pysytäänkö aukealla kentällä pystyssäkään tuossa tuulessa. Sähköt ei ole onneksi mennyt (kop kop) vaikka välillä uhkaavasti räpsyvätkin. Jooga on melkein jäänyt, parina aamuna olen aurinko tervehdyksen saanut aikaiseksi tehdä. Mutta enpä jaksa nyt kantaa stressiä mistään mikä jää tekemättä. Se on tärkein sääntö lomalla!
Kolmosen "rinsessa" kämmekkäät tekaisin pääsiäislomalla.
Ovat kuulemma "Super ihanat :)"


Toivottavasti huomenna se kevät alkaa. Nyt Tysonin kanssa treenaamaan, heips:Mirzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti