tiistai 31. maaliskuuta 2015

Lomatouhuja :)

Viikonloppuna ei päästy koirakouluun, kun olin vielä töissä. Eilinen oli ensimmäinen lomapäivä ja ihan kiva, että tulikin sitten talvi!?! Ystävä sanoi, että tämä on nyt mun hiihtoloma, kun en silloin voinut perheen kanssa lomailla. Sillai kai. Satoi lunta aamusta iltaan, ja paljon. Odottelin että lähden lenkille, kun vähän helpottaa. No ei helpottanut missään kohtaa, niin otin sitten koirat mukaan kun vein kakkosen partioon. Myötätuuleen meni ihan ok, mutta vastatuuleen oli ihan järkyttävää. En nähnyt mitään kun räntää vaan vihmoi kasvoille ja tuuli oli kauhea. Tästä johtuen lenkin pituus oli tasan 2 km :)

Kuvia viime torstain metsäreissulta




Kivasti olen saanut kaikkea pientä ylimääräistä tehtyä kun on aikaa. Vähän siivonnut sieltä ja laitellut tuolta. Ei mitään varsin näkyvää, mutta rojun poistoa ym mikä helpottaa perus siivousta. Aamupäivä on mennyt taas hujauksella touhuillessa. Koko aamun on satanut vettä, jonkin aikaa sitten lakkasi. Äsken tulin poikien kanssa pikkulenkiltä. Kengät kastui läpi jo alkumetreillä, se vähensi innostusta samantien. Mentiinkin taas metsikköön jossa pojat sai juosta vapaana. Nyt ne syö luitaan tyytyväisinä.

 Kokeiltiin tänään entisen koiran, Sandyn valjaita lenkin ajaksi Tysonille. Ne on liian isot, ja vähän Tysonia ne ärsytti, mut eipä vetänyt yhtään. Aion ostaa pienemmät valjaat poitsulle.

Kahdet keskeneräiset villasukatkin sain vihdoin loppuun. Graniitinharmaat polvisukat ja perustavis sukat pätkävärjätystä langasta. Molemmat kokoa 39 noin. Eilen siivosin keskeneräisten koreista roskiin ja purkuun sellaiset neuleet ja virkkaukset joita en edes aio jatkaa. Nyt on työn alla vielä kahdet keskeneräiset villasukat, huivi ja edelleen peukalot puuttuu lapasista. Ai niin, ja kämmekkäät jotka aloitin koulutuksessa. Mietin aloitanko jotain pääsiäisprojektia, mutta taitaa olla vähän myöhäistä.

 Kolmonen tilaili, että mun pitäisi lomalla tehdä nukkekoteihin jotain. Kuten ruokapöytä ja tuolit kun ne puuttuu ja sänky. En luvannut nyt. Ja uudet asukit pitäisi kuulemma ostaa ja sitä sun tätä muuta. Päädyttiin virpomareissulla eräälle pariskunnalle, jossa ei ole käyty sisällä ennen. He ovat käyneet vaan meillä. No, sieltähän löytyi upea nukkekoti, jonka emännän isä oli tälle lapsena rakentanut. Tästä tuli taas kipinä kolmoselle, ja mäkin haikailin että ehkä sitten eläkkeellä ehtii nukkistella. Koitan nyt tosiaan saada loppuun näitä keskeneräisiä, eikä aina vaan aloittaa uutta...
Loppukevennys kuva: Meillä ei voi yksin makoilla lattialla... Sirukin makoili isännän rinnan päällä, kunnes ehdin hakea kameran.


Heips: Mirzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti