torstai 26. maaliskuuta 2015

Match show ja lomasuunnitelmia

Kiirettä on taas pitänyt. Ei ole ehtinyt koneelle asti. Eilen lähdin koulutuksesta kesken pois kun kolmonen jäi sairastamaan kotiin. Ilmottelin samalla, että tuskin pääsen tänäänkään ja pyysin opiskelu materiaalin Moodleen, jotta voin kotona opiskella. Huominen ja viikonloppu olisi töitä ja sitten alkaa mun LOMA. Aika ihana sana. Tai ainakin merkitys. Kaikki on kysyneet, että minne lähden/lähdetään. No ei minnekään. Löyhä suunnitelma jos kävisin ystävän luona reilun tunnin ajomatkan päässä, ja ehkä yhdelle kummille koko perheellä jos aikataulut osuu yhteen.
Sitten olen päättänyt, että joka päivä joogaan, lenkkeilen ja neulon. Eikö kuulostakin ihanalta? Pakollinen "To do" lista on tietysti kilometrin mittainen, koitan jotain hyödyllistäkin saada tehtyä. Mutta pääsuunnitelma on vain ladata akkuja. Isäntä sanoi eilen ykköselle, että aina kun se tulee koulusta, saa pöllyttää mut sohvalta ylös etten makaa koko lomaa... Minäkö muka?!?

Mätsärissä olin tyttöjen ja Tysonin kanssa sunnuntaina.

vauhdikasta menoa



Tyson veti ja törttöili koko ajan kehän ulkopuolella. Tosi rasittavaa ja ajattelin, että ei tule mitään. Jos tytöt ei olisi olleet apukäsinä, en olisi saanut varmaan edes ilmoittauduttua, kun Tyson kiskoi niin ettei saanut kaivettua lompakosta rahaa ym. Uskomatonta miten se ei rauhoitu yhtään. Jaksoi koko sen noin puoltoista tuntia vetää ja hillua. Eilisellä lenkilläkin vaihdettiin isännän kanssa välillä koiria, kun mulla meinas hermo mennä. Tunnin lenkki reipasta tahtia ja veto ei helpottanut yhtään edes loppumetreillä. No, takaisin mätsäriin. Kehään kun päästiin, koira muuttui unelmaksi. Ihana, ihana Tyson tuli esiin. Ja taas muistin, minkä takia tämä hirmuinen vetokoira meillä on.
Se piti kontaktia tosi hyvin ja seisoi hienosti, vaikka oli toinen koira heti edessä. Käveli hienosti remmi löysällä. Teini-ikäisen koiran ja näin vähien näyttely harjoitteluiden jälkeen olin tosi ylpeä ja omasta mielestä meni hienosti.



Wau miten hienosti pysyy poika!
Etukäteen jännäsin, että kun tuomari tulee roplaamaan, Tyson alkaa hyppimään ja nuolemaan innostuneena huomiosta. No eipäs alkanut, vaan yllätti mut taas olemalla oikein hienosti ja suurimman aikaa sain seisotettuakin sen. Vautsi! Kun tuomari pyysi nostamaan pöydälle, sekin meni hienosti.
Kysäisen tuttua handleria, jos se ehtisi esittämään Tysonin niin ilmoitan tuon ainakin Haminan näyttelyyn ja Kotkan ruusuunkin varmaan. Jos ei Tyson pudota kohta ihan kaikkia karvojaan. Odottelen pentukarvan vaihtoa jännityksellä... Ekasta kehästä, missä arvostellaan koirat pareittain; Tyson pääsi jatkoon punaisella nauhalla. Tuomari kehui Tysonin hienoa käytöstä siinä kohtaa :) Punaisten kehästä sitten tiputtiin pois ilman palkintosijaa :( vähän harmitti, kun omasta mielestä meni niin hyvin. Mutta edelleen, enemmän jäi hyvä mieli kun meni niin hyvin. Vaikkei sitten menestystä tullut sen enempää. Nyt kovasti lisäharjoittelua ja lähistöllä on ainakin toukokuussa vielä mätsäreitä.
Bongaatteko meidät ;)?  Mustat pääsi jatkoon...
Suunnan vaihtoa kun tuomari katsoo ensimmäistä koiraa.

Ja taas roplataan.
Lenkkeilty ollaan ja kohta taas menen poikien kanssa lenkille ennen kauppaan lähtöä. Meinasin, että käyn pyörällä ensin yksin ja piilottelen makkarat etsintäradaksi. Sitten haen pojat töihin. En viitsi pidempää lenkkiä nyt tehdä vaikka ihana auringonpaiste onkin. En halua potilaita jättää yksin pidemmäksi kuin pakko. Koska kauppaankin on mentävä, kaapit tyhjänä.
Ensi viikolla ehdin taas paremmin postaamaan kun alkaa siis loma :) Silloin ainakin jotkut keskeneräisistä villasukista on varmaan valmiit ja tietysti kuvia Tysonista.


 Lopuksi tarjoan teille pitsaa, meillä on ravintola ihan tuossa etupihalla :) Mirzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti