keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Kevät on tullut!

Naistenpäivä terveiset isännältä :)
Ihanaa. Tänään vapaa päivä. Aurinko paistaa, upea ilma. Tiet kuivuu ja elämä hymyilee :)
Koirien kanssa kävin pienen city lenkin tänään. Ykkönen soitti ja pyysi tuomaan kotiin unohtuneet koulukirjat kun tiesi että olen vapaalla. Alustin silloin juuri sämpylätaikinaa... No, taikina liinan alle, käsien pesu, pikainen vaatteiden vaihto, kirjat mukaan ja koirille remmit ja menoksi.
Aurinko alkoi paistaa juuri lenkillä, ja mieli olisi tehnyt mennä vaikka kuinka pitkälle.
Sämpylät piti kuitenkin tulla tekemään, joten pyörähdettiin vain pieni haistelu lenkki.
 Pojat oli innoissaan, kuten aina. Tiellä vastaan tuli sheltti, ja aloin kaivamaan juustonpaloja taskusta. Ennen kuin ehdin kissaa sanoa, Tyson sai jotenkin remmin mun kädestä irti ja rynnisti moikkaamaan kaveria innoissaan. Minä ja sheltin omistaja katsottiin kauhuissamme että mitähän seuraavaksi. Jerry innostui haukkumaan ja yritti sekin karata. Minä komensin Jerryä ja otin sen selän taakse ja sitten metsästämään remmiä joka laahasi Tysonin perässä maassa. Voi apua, pikku koirilla tuntui olevan ihan kivaa pyöriessä ja haistellessa toisiaan. Sheltin omistajaakin nauratti kun huomasi ettei mitään kauheaa käynytkään. Hän sai remmin kiinni ja ojensi mulle, minä kauheasti anteeksi pyydellen ja kiitellen otin koirani vastaan ja jatkettiin matkaa. Vähänkö ehdin säikähtää ja nolottikin tietysti. En siinä hötäkässä (ja niiden karvojen keskeltä) nähnyt oliko uros vai narttu koira. Ilmeisesti narttu tai ystävällinen uros?

"Kiitos"

Koirakoulussa viime kerralla oli tosi kivaa. Tehtiin paljon uusia ja keskittymistä vaativia juttuja. Kontaktikin säilyi välillä tosi kivasti. Välillä Tyson väsähti kun tuli niin paljon uutta, ettei se ensin tajunnut mitä pyydetään. Mutta, päällimmäiseksi jäi kiva ja innostunut fiilis. Vähän on kotonakin opeteltu samoja juttuja. Ja tänään lenkillä vetämättä kulkemista. Maanantaina tehtiin naapurin kanssa reilu 6km lenkki ja Tyson veti koko ajan. Vaihdettiin välillä jo koiria kun alkoi tuntumaan kädessä nykiminen. Yleensä naapuri lainaa Jerryä lenkillä, ettei tarvitse koiratta kulkea ;) Tyson ei vedä niin paljon kun käyn yksin koirien kanssa lenkillä, mutta kun joku on mukana niin koko ajan.




Liekö kuvissa näkyvä kissan unilta herätys kosto, kun Sirpa kävi häiritsemässä Tysonin ruokakupilla. Tänään menen isännän sählyharkkojen ajaksi pelkän Tysonin kanssa city lenkille, mikäli lapsille sopii ja on ehditty läksyt ym käymään läpi. Toivottavasti vielä jaksaa aurinko paistaa.
Ihanaa loppuviikkoa kaikille: M

1 kommentti: