lauantai 14. maaliskuuta 2015

Koiratreffeillä

Tysonilla on ollut oikein aktiivinen viikko :) Keskiviikkona viime postauksen jälkeen käytiin vielä illalla city-lenkki isännän ja koirien kanssa, ja pysyttiin vaihteeksi remmin päässä.... Torstaina oli leikkitreffit reilun vuoden ikäisen tytön kanssa. Lapinkoira-papillon mix joka on lähes saman kokoinen Tysonin kanssa. Aidatulla pihalla saivat painattaa tunnin verran täysillä.





Ensin Tyson esitti ettei hirveästi kiinnosta. Haisteli vaan pihaa ja merkkaili, mutta kun saivat leikit alkamaan niin vauhti oli kyllä päätä huimaava! Ei sitten enää menty torstaina erikseen lenkille.

Perjantaina kuskasin ykköstä kylille ja soitin ystävälle taas ex-tempore jo matkalla, että lenkille nyt heti? No, sattuipa sopivasti, että hän pääsi saman tien lähtemään. Sanoi ensin että pikkulenkki vaan, kun pitää tehdä sitä sun tätä. Kun sitten käveltiin ja aina mahdollisessa käännöksessä mentiin taas vielä vähän pidemmän kautta, tulikin ihan huomaamatta heitettyä reilun 7 km lenkki. Aurinko paistoi, ja sai taas yhdistettyä liikunnan, koirien hoidon, sosiaalisen elämän ja huolien purun niin kyllä oli onnellinen ja kevyt olo koko illan. Suosittelen kaikille!

Eilen käytiin isännän ja koirien kanssa reilun 4km pyörähdys kylillä ja tänään kolmen tunnin päästä koirakouluun. Menen taas vähän aiemmin ja heitän alkuun pienen lenkin, ikään kuin Tyson yhtään rauhottuisi..

Viikko sitten lauantaina aloitin taas neulomaan uusia sukkia synttärilahjaksi. Eilen oli synttärit ja mukaan ehti nämä heppakuvio sukat. Kuvion etsimisessä kesti varmaan kauemmin kuin itse sukkien teossa. No, ei sentään. Mutta oli kyllä työn ja tuskan takana. Ihmeellistä kun internetin ihmemaailmasta löytyy kyllä ihan kaikkea mahdollista, mutta sitten kun etsii jotain tiettyä, ei sitten löydykään?!?
 

Tässä kuvassa erottuu paremmin oikea väri.
















Nyt alkaa muukin perhe heräillä, olen hissutellut koneella että saavat nukkua vapaapäivänä. Vasta pesukoneet päällä ja koirat aamu ulkoilulla käytetty. Koirakoulun jälkeen mennään koko perheen voimin uimahalliin, sitten taitaakin loppupäivä mennä aika tarkkaan läksyjen ym velvollisuuksien hoitoon. Mutta koitetaan vielä ehtiä ulos nauttimaan tuosta ihanasta valosta. Niin upea viikko säiden puolesta takana, ettei voi kun huokailla ja nauttia.
Aurinkoisin terveisin:M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti