maanantai 23. helmikuuta 2015

Koiran sohvatreenit jatkuu. Ystävänpäivää ja hiihtolomaa.

Ystävänpäivänä ykkönen piti synttäribileet kavereidensa kanssa. Päivällä leivottiin Kinuskikissan ohjeen mukaan Dajm-muffinsseja. Nam. Muun perheen kanssa lähdettiin naapuriin evakkoon saunomaan. Onneksi otettiin mukaan muffinsseja, koska teinit oli syöneet kaikki kun tultiin ;) sitten valittelivat kun tuli syötyä liikaa. Kakkonen ja kolmonen oli molemmat kirjoittaneet ihanat runot mulle ja isäntäkin muisti ystävänpäivänä. Kyllä minua hemmotellaan!

Neilikat on samalla viikolla kylässä käyneeltä ystävältä, muut isännältä.
Käväistiin sukulaisten luona mökillä ottamassa hiihtolomalle ennakkolähtö. Lapset sai olla perjantain poissa koulusta, jee! Lähdin lasten kanssa to iltapäivällä ajelemaan. Isäntä oli vielä perjantain iltavuorossa ja lähti vasta lauantai aamuna perään ajelemaan. Lauantaina minä palasin sitten päivällä ykkösen kanssa kotiin koiria hoitamaan. Tysonin auto ahdistuksen vuoksi ei otettu koiria mukaan, ja Jerrykin jäi sitten lapsenvahdiksi, ettei Tyson jäänyt yksin kotiin. Tiedä mitä se olisi keksinyt.

 Mökin isäntäperheen koira ihmetteli kun tultiin, että missä Jerry on. Se tarkasti paksin muutamaankin otteeseen ja katsoi minua huolestuneena, että enkö nyt tajunnut että Jerry on unohtunut?? No, onneksi tuli lapsia lauma paimennettavaksi. Kun isäntä tuli mökille, taas Ruska ihmetteli kun ei vieläkään saanut kaveria. Jerry on ollut jo monta vuotta mökillä mukana, Tysonkin sai kutsun. Toivottavasti jo kesällä päästään koko lauman kanssa. Ikävää olla näin puolesta perheestä erossa. Tänään tulevat reissusta kotiin, mutta näen vasta iltavuoron jälkeen muut :( mutta ehditäänhään me muuten näkemään kyllä. Muu perhe on lomalla, mulla kaksi pakollista koulutuspäivää tällä viikolla niin ei kannattanut ottaa lomaa tähän.
Kiitos S ja J!



Kun me oltiin mökillä, isäntä kertoi Tysonin hypänneen sohvalle itse kaksikin kertaa. En meinannut uskoa. Kun tultiin ykkösen kanssa kotiin, kokeiltiin yllyttää Tysonia hyppäämään, vaan ei niin millään hyppää. Ei edes yritä. Nyt kyllä epäilen, että Tyson on jotenkin vahingossa päätynyt sohvalle jotenkin Jerryn tuuppaamana tms. Tänään ykkönen teki vartin töitä namien kanssa, että sai Tysonin kiipeämään sohvalle. Kaksi kertaa se sai sen kiipeämään. Tyson yritti ensin kaivaa sohvaa ja venyttää itseään, ja kerjätä ykköseltä ym, ennen kun vihdoin nousi yksi takatassu sohvalle ja sitten toinen. En osaa päättää onko se tyhmä vai laiska?


 
Kissat on ollut onnellisia kun tultiin kotiin. Pepsi ei isännästä piittaa. Kahtena yönä on todella huomannut, kuinka Pepsi on kaivannut meitä tyttöjä. Se on hyppinyt päälle, nuolee naamaa, puree välillä, kehrää ja kurnuttaa. Siis tuntuu että koko yön. Ehkä jo ensi yönä malttaa kissakin nukkua, että me muutkin saadaan.


Eilen oli niin kurja ilma, että lintsasin koirakoulusta. Satoi sitä sun tätä ja tuuli oli hurja. Yritin pihalla treenailla, mutta alapiha on taas aivan pääkallo liukas. Lenkille on samasta syystä vaarallista
lähteä. Jätin kakkoselle mökille mun lenkkikengät käyttöön kun sielläkin oli niin märkää ja liukasta, että lasten kengät oli koko ajan läpimärät. Nyt ehdin vielä tehdä makkaran etsintä radan pihalle jonnekin ennen töihin lähtöä, että saavat vähän touhua koiruudet.

Ai niin: Mökin emännälle lupaamani villasukat oli mukana mökillä viittä vaille valmiina, en vaan saanut aikaseksi neulottua siellä. Niinpä nämä valmistuivat heti lauantai iltana kotona:
Tuo läikkä silmien välissä on pihkaa eilisestä makka-
rapiilosta, joka oli puukasassa.

Tysonin tassuihin liian isot :)










 Eipä kai tässä muuta kuin: Ihanaa hiihtolomaa lomalaisille :Mirzu

1 kommentti: