sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Aamupuuroa keitellessä

Tauot tänne päivittämisessä sen kun pitenee. Aika kuluu kuin siivillä ja tekeminen ei vähene yhtään vaikka kuinka tekee?? Kummallista. Ihanaa on ollut huomata, että nyt jo päivä on pidentynyt melkoisesti. Ei ole aina pimeä, ja yhtenä päivänä paistoi jopa aurinko :)

Tänä aamuna kun muu perhe vielä nukkui, käytin koirat ulkona ja aloin keittää aamupuuroa. Ensin tuli yksi kaveri: Pepsi

Sitten tuli Tyson, ihmetteli ensin Pepsiä, mutta kun
kuuli kameran, alkoi taas poseeraus.

Pepsin kaveriksi tuli Sirpa

Mutta Sirpaa kiinnostikin puuro.
 Aina on joku kaverina tai jaloissa pyörimässä :)



Tyson tulee pihalta kutsuessa upeasti ja vauhdilla sisään/luokse. Ei mitään ongelmaa. Isäntä ei edelleenkään pidä vapaana. Mutta jotta ei liian helpoksi menisi, nyt on sitten Jerryllä kevättä rinnassa. Se menee kuono maassa vaan eteenpäin ja kun pääsi tontin rajalle, huusin nimellä. Kääntyi katsomaan (eli kuuli kyllä) ja jatkoi menoaan. Siinä vaiheessa jo karjuin että "Ei mene!" No, menipä kuitenkin sen matkaa kuin itseä huvitti. Minä tarpomaan perään upottavassa paksussa hangessa minkä ehdin ja huutaen kurkkua käheäksi. Tyson tuli kyllä katsomaan että mitä ihmettä huudan, Jerry tuli vasta hetken päästä. Ja samana iltapäivänä metsän laidalla ihan sama juttu. Eteenpäin vaan painatti vaikka minä rääyin perässä. Tysonista oli kivaa (minusta ei). Kiinnihän noita ei saa pakomatkalla, niin sitten vaan pitää kehua kun ryökäleet päättävät palailla.

Tänään koirakoulussa oli into päällä ja Tysonia kiinnosti vain mennä muitten lähelle ja leikkimään. Niinpä se veti ja haukkui eikä kuunnellut yhtään. Ei kiinnostanut mami eikä nami. Käännyttiin aina kauemmas kun veti ja möykkäsi, kesti ehkä kymmenen minuuttia että päästiin kohtuu nätisti rinkiin muiden koirien luo. Siinäkin vielä vouhkasi ja intoili. Kun se vihdoin tajusi, ettei pääse lähelle ketään eikä tehdä edes treeniä ennen kun alkaa kuunnella ja tehdä mitä mamma käskee, alkoi homma sujua. Sitten oli kivaa molemmilla. Palkinnoksi pääsi sitten tauolla tervehtimään ja leikkimään muiden kanssa. Sen jälkeen taas malttoi keskittyä tekemiseen ja vetäminenkin rauhottui. Käytiin koirakoulun jälkeen ihan pikkupätkä kävelyllä Bernikaverin kanssa. Oli ihan mieletön myrsky ja paleli jo kun oltiin tunti kentällä oltu. Alkuillastakin tänään käytiin vaan pikkulenkki metsätiellä kun ei vaan kestä tuota tuulta. Jaahas, miehet tuli saunasta ja nyt alkaa naisten saunavuoro. Siellä ei tarvitse palella :)
Ihanaa alkavaa uutta viikkoa kaikille: Mirzu

1 kommentti: