tiistai 23. joulukuuta 2014

Yksi yö jouluun

Ei yhtään tunnu että huomenna on jouluaatto. Lapset on vielä kavereilla, että sain paketoitua ym rauhassa. Illalla katsotaan yhdessä Kermitin joululeffa, jospa pikkuhiljaa pääsisi fiilikseen. Kinkkukin pääsee tänään uuniin, sen tuoksu auttaa varmasti. Ykkönen imuroi vielä ja hakevat sitten isännän ja koirien kanssa kuusen tuosta pihalta, mikä valkattiin päivänvalossa. Siitäkin sitä jouluntuoksua :)
Mun jalka on taas ihan tosi kipeä. Tänään kai pakko taipua ja taas alkaa lääkekuuri, ei tätä kestä. Välillä oon touhuillut tänään, mutta lepäillyt ja lepuuttanut jalkaa suurimman osan päivää. Käytiin parin km lenkki ykkösen ja koirien kanssa. Tehtiin niille hajujäljet metsässä ja ykkönen temputti Tysonia, vapaana juoksivat taas ja pihalla peuhasivat kun etsittiin sitä kuusta.
Ykkönen temputtaa Tysonia nousemaan kannolle. Oli se siinä sei-
somassakin, kuvaa ei taas ehtinyt saada.



Tämä on eri kanto kuin ylemmissä kuvissa. Aurinkokin
paistoi :)

Ykkösellä on namia.. Millähän sen sais??

Jerrykin oli mukana, etsii tässä nameja pöpeliköstä.


















Viime viikonloppuna vietettiin joulukahvit kummeille, sukulaisille ja ystäville. Tarjolla oli kinuskikissan ohjeilla Quiche Lorrainea (pekonijuusto piirakkaa) ja minttusuklaa muffinsseja, Pirkka lehden ohjeen mukainen luumu kääretorttu ja tietysti pipareita ja joulutorttuja. Lapset teki lumiukko ym koristeita muffinsseihin.


 Jerryn "mummo" eli emän omistaja tuli miehineen ja koirineen illaksi saunomaan ja viettämään aikaa. Jerryn emä Åsa ja pikkusisko puoli Peppi on ollut monesti meillä, mutta ei kertaakaan sillä aikaa kun Tyson on ollut. Tyson oli kovin hämmästynyt ja innostunut kun tytöt tuli. Åsa ei hirveästi kiinnostanut, mutta Peppi sitten senkin edestä. Täällä oli melkoinen meteli ja hulina monta tuntia. Pepin mielestä Tyson oli ärsyttävä ja kun se murahteli, että saisi olla rauhassa, Tyson innostui vain entistä enemmän. No, selvittiin kaikki hengissä, ja onneksi pääsi itse sinne saunan rauhaan välillä lepuuttamaan korvia.. Tyson oli vielä seuraavankin päivän onnellisen väsynyt, mutta kyllä se jaksoikin yli 4 tuntia hössöttää koko ajan.

Jerry oikealla, Åsa mamma vasemmalla ja mummo rapsuttaa.

Jerryn siskopuoli Peppi ja uusi fani Tyson.

Tässä jo uuvahtanut Tyson, ei enää pysy hereillä.

"Hui, mitähän tuo musta aikoo."

"Parempi vaan olla ihan paikallaan ja hiljaa." Tuumaa Peppi, tätä jatkui
useita minuutteja.

Kun minä menin lähemmäs, Peppikin uskaltautui varovasti katsomaan.


Kissaa kiinnosti kovastikin. Peppiä hirvittää musta peto.

 
Joulukahveille ehti nämä sukatkin valmiiksi:

Nyt on kuusikin sisällä.  Isäntä lähti hakemaan lapsia kotiin. Mun puolestani saa joulu tulla. Tästä eteenpäin kaikki jouluvalmistelut mitkä on jäänyt tekemättä, saa jäädäkin. Uskoisin, että kukaan ei kuole nälkään. Ja niin kiltit kuin tuhmatkin saa jotakin lahjaksi. Tätä kautta toivotan Teille kaikille ihanaa, herkullista ja rauhallista joulua! Mirzu



1 kommentti:

  1. Kiitos samoin sinne kaikille , siis joulun loppua ja Tapaninpäivää.. Mekin tultiin mökille loppuviikoksi kun on vapaata..

    VastaaPoista