sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Koirakoulua taas ja syöty joululahja

Maa on valkoinen ja puhdas. Ihanaa. Ei varmaankaan saa tästä kauan nauttia. Eilen kävi vieraita kauempaa :) Kiitos S ja J, oli kiva nähdä. Jerry sai tänään syödä sen ison tuliaisluun kun olin Tysonin kanssa koirakoulussa. Ei tarvinnut odottaa sen pidemmälle.
Tänä aamuna oli vähän kiukussa pitelemistä kun löysin tämän tuhotyön:

Itsepä olin jättänyt olohuoneen pöydälle löydettäväksi. Harmittaa kyllä tuhannesti, vielä palmikon kohdalta piti nakertaa, onpi varmaan vaikein kohta korjata. Saas nähdä tuleeko näistäkin omaan jalkaan sukat, lahjaksi oli menossa, vaan jos en saa nätisti korjattua niin eihän niitä kehtaa eteenpäin pistää.

Kolmoselle neuloin joku aika sitten tuubihuivin ja turkoosit lapaset, lapaset lienee kädessä tai hukassa.
 Muut lähti kyläilemään, mä myöhästyin reissusta kun koirakoulu venyi ja lähden kohta jo töihin. Aiemmin postatut ykkösen viiksilapaset oli muutaman kerran käytössä ja katosivat koulussa. Sekin harmittaa, kun teini niitä olisi pitänyt, ja tää mun sukka/lapas tehdas on niin hidas, ettei täältä ehdi tarpeeseen toimittaa. Välillä haaveilen että vois lopettaa työt ja vaan neuloa ja tehdä mitä huvittaa. Aina on niin paljon mitä täytyy tai on pakko tehdä, ettei ehdi tehdä kivoja juttuja tarpeeksi ollenkaan. No huomenna viikko vapaa mikä on vaan mun omaa aikaa aamupäivän ennen kuin koululaiset tulee :) Ihanaa. Vaikka toki silloinkin on ensin hoidettava sitä sun tätä pakollista mitä ei muulloin ole ehtinyt.

Jaarittelut sikseen. Tulin tänne kehumaan miten loistavasti taas koirakoulussa meni. Saatiin kehuja useammaltakin, mikä on aina kivaa tietysti. Ja Tysonin loistaminen taas korvasi tuota aamun mielipahaa, meillä oli tosi kivaa yhdessä. Oli koirakoulun lopettajaiset. Joulutauko alkaa tästä. Tehtiin tonnikala jälki, ja nakkeja metsästettiin roikkumasta :) Se oli huippua Tysonin mielestä. Ensimmäinen yritys ikinä agility putken läpimenosta onnistui pienellä houkuttelulla. Namin perään ei uskaltanut, mutta kun kouluttaja otti remmin ja mamma meni putken toiseen päähän niin tokihan sieltä oli mamman luo mentävä. Pöydälle meno ja hyppyesteet meni superhienosti, seisomiset ja istumiset ja kaikki. On se taitava! Ja pieni osa kiitosta kuuluu myös minulle. Tehtiin myös tuttavuutta uusien koirien kanssa ja Tyson on nyt aivan puhki.
Tähän onkin hyvä lopettaa: M

1 kommentti:

  1. Kiitos samoin, olipas ihana nähdä, toivottavasti seuraavalla kerralla pidemmän aikaa. Lapset oli kasvaneet niin paljon että tuntea ei meinannu.
    Toivottavasti nähdään piakkoin, <3 äläkä uuvuta itseäsi ihan kokonaan.

    VastaaPoista