maanantai 28. heinäkuuta 2014

Viikonloppu Joutsenossa

Ex-tempore lähdettiin koko perheellä ystäväpariskunnan luo Joutsenoon viikonloppuna. Jerry oli mukana tervehtimässä emoaan ja siskopuoltaan samassa osoitteessa. Oli aika huisketta ja vilinää kun kolme kultsua touhusivat keskenään. Kova kuumuus hillitsi vähän intoa, välillä piti huilailla sisällä.
Ihmisporukalla käytiin Lappeenrannan hiekkalinna katsastamassa. Paikallinen ukkoskuuro yllätti. Vettä satoi kaatamalla ja autot oli jääneet parkissa veden valtaan. Mulla oli crocksit jalassa, niin sain kunnian siirtää molemmat autot kuivemmalle maalle, mistä muut uskalsi kyytiin. Kahlasin nilkkoja myöten vedessä että pääsin autoille. Kertoo vähän muutaman minuutin kuuron rajuudesta..
Sitten ilma kirkastui yhtä nopeasti kuin oli alkanut sataakin.
Käytiin myös veneilemässä Saimaalla ja uimassa ja grillaamassa Satamon-saarilla. Hieno paikka. Kiitos T. oli tosi kiva viettää aikaa yhdessä :) Sunnuntaina käytiin vielä uimarannalla ja vihdoin lähti omakin talviturkki pois. Kummasti olen saanut säästeltyä näin kuumana kesänä.

Nyt on tänään viime hetken touhuiluja ennen pienokaisen tuloa. Latailen navigaattoriin reissun osoitteita ja normaaleja kotihommia kun oli pari pv poissa niin pyykkiä ym kertyi ja kassien purkamista. Tänään pakataan kyllä jo uudet kamat valmiiksi kun huomenna vielä lasten kanssa reissuun ja keskiviikko illalla palaillaan pienen tulokkaan kanssa. Kateltiin tänään uusia kuvia pienistä ja soittelin kasvattajalle vielä aikatauluista ym. Ihan kuin joulua odottelisi :)
Seuraavaksi sitten jo kuvia pienestäkin, jos tuo teini vaikka opettaisi laittamaan kuvia koneelle. Harmittaa kun nytkin oli viikonloppuna kamera mukana, mutta tajusin kotimatkalla että en saanut taaskaan yhtään kuvaa otettua.
No nyt tulee kuvailtua varmasti pentua paljon. Ne kasvaa niin nopeasti.
Ulkona 36,9, sisällä 26,6. Vähän ukkosen enteilyä ilmassa.
Lämmintä päivää siis kaikille:Mirzu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti