keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Noutajan pesu

Huh. Eilen tosiaan käytiin lenkillä ja uitettiin Jerry. Ehtihän se kuivua kotimatkalla, mutta ajattelin että kastuu nopeammin kun on jo uinut. Ainoastaan ihminen joka on pessyt noutajaa, tietää kuinka vesi vaan valuu turkista pois. Eniten aikaa menee siinä, että saa koiran kasteltua ennen shampoon laittamista. Huuhtelu käy jo puolet helpommin.
 Niin paljon kuin Jerry rakastaa kastumista ja lätäköitä, suihku ei ole niin kiva sitten kuitenkaan. Kiltistihän se sinne tulee ja huokaillen kestää koettelemuksen, mutta selvästi esittää että olisi kyllä parempaakin tekemistä. No, nyt on paljon raikkaampi ja aivan eri värinen koira. Hetken se vaan kestää. Eilen illalla ja tänä aamuna käytin remmilenkillä, enkä päästänyt vapaaksi ollenkaan, koska se vaan odottaa koska pääsee pyörimään hiekkaan ja kuraan.

Tänään 40,3 astetta auringossa, sisällä 25,3. Ihanaa, täytyy koittaa vaan nauttia nyt helteestä. Onpahan hyvä syy, ettei saa mitään aikaiseksi. Ulkona on niin kuuma ettei siellä mitään jaksa tehdä. Vähän kun jotain tekee, niin pitää jo tulla sisälle "viileään" huilimaan.
Jos pari mattoa sais pestyä ja pakollisten kotitöiden (pyykit, tiskit, siivot)lisäksi ottais tavoitteeksi vain virkkausta, neulomista, lasten kanssa touhuilua ja hyvän kirjan lukemista. Eikö kuulostakin hyvältä suunnitelmalta?? Ne on niitä hommia mitä työviikkoina ei ehdi tehdä, täytyy nyt lomalla nauttia, kun on aikaa ja aurinkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti