lauantai 1. elokuuta 2015

Lisää sieniä ja akrobatiaa

Ihana päivä ollut taas tänään. Vapaa viikonloppu ja olen saanut pakollisia kotihommia tehtyä sen verran, että on ahkera olo :) Ulkona kiva ilma, tuulee melkoisesti, mutta mekossa on tarennut koko päivän. Lenkilläkin käytiin ja taas tuli vähän kanttarelleja kotiin tuomisiksi. Onneksi oli pussi mukana varmuuden vuoksi. Kyllä nyt kannattaa metsässä käydä.

Torstaina kun olin iltavuorossa, isäntä ja ykkönen käytti koirat ja ämpärit metsässä. Tässä tulos:
Nämä on jo putsatut tässä kohtaa
Taas meillä on yökyläilijä, nyt pelaa 4 lasta monopolia, ulkona ovat viihtyneet hyvin myös. Illemmalla istutaan sipsien ja dippien kanssa katsomaan jotain elokuvaa. Nam. Pihalla kaikki lapset kesyttelevät päivittäin sisiliskoja. Ihania. Yksi päivä saivat laskettua 13 pientä lapsukaista :)



Trampoliini on myös ollut kovalla käytöllä:
Kakkosen voltti

Käsilläseisonnasta alastulossa



Näitä katsoessa jo äitiä vähän hirvittää... Kolmosen taidonnäytteitä





Käsityörintamalla on pitänyt hiljaista, oon alottanut pari uutta työtä. Skotlantiin muuttaville lämmikkeeksi tilattu villasukat ja kämmekkäät, kun toinen puolisko sai jo omansa. Niitä olen pikkuhiljaa tikutellut, mitään ei ole valmistunut vaikka osa taas vaan loppusilausta vaille. Jotenkin on ollut nyt vähän innostuksen puutetta, mutta eiköhän se tästä lähde taas.

Huomiseksi suunnitteilla sienimetsään lähtö, pitäisi tehdä myös opiskeluun liittyviä tehtäviä. Niissäkin vähän innostuksen puutetta.. Mullakin oli opiskelussa kesäloma, parin viikon päästä olisi taas koulutus päivä niin sitä ennen tarkotus saada taas kaikki ajantasalle.
Eipä tässä tänään muuta:Mirzu

1 kommentti: