maanantai 13. heinäkuuta 2015

Hyvää huomenta

Oletko aamu- vai iltaihminen? Tai yö ihminen niin kuin Mamban biisissä? Musta on tainnut iän myötä tulla enemmän aamuihminen. Ennen en sitä kyllä ollut.
Aamuauringossa on ihana käydä koirien kanssa ulkona, tai juoda terassilla kahvia ilman kiirettä. Syksyllä taas kun päivät on vielä lämpimiä (tai ovat ennen olleet..) aikaisen aamun kirpeys on jotain ihan huikaisevan upeaa, varsinkin jos vielä aurinko paistaa. Aamulla olen myös tehokkaimmillani, saan paljon aikaiseksi jos haluan. Nyt kun lapset on vielä lomalla ja isäntäkin lähti eilen töihin, saan olla yksin aamulla. Sekin on aika ihanaa ja tosi tarpeellista.

Lempeistä aamuherätyksistä saan kiittää laumaani. Viikonloppu aamuisin harvoin enää, mutta joskus sentään kömpii lapsi tai lapsia viereen köllöttämään, ihan maailman parasta! Joka aamun näkymät jaan nyt teidän kanssa:
Norppakorva Tyson. Käy tassut tuossa sän-
gynlaidalla kurkkaamassa onko mamma herännyt.
Jos on niin sitten rapsutellaan. Jos ei, niin jatketaan
rauhassa unia.

Huomenta mami

Mikä hurmaava näky ;)

Kun Jerry kuulee, että Tyson saa rapsuja, se tulee ja tuuppaa
isomman oikeudella pienen pois. Mulle ja rapsuja ja huomiota!

"Ooksä mami heränny?" Jerry rapsii taustalla.

"No niin, MUN vuoro!"

"Hei, koska tuut antaa ruokaa??"

"Nousetko, vai tuonko lelun ja aletaan leikkimään?"

Toisella puolen sänkyä näkyy tietysti isäntä, mutta sen näyn jätän vain itselleni. Nyt lähden syömään puuroa tuoreiden mustikoiden kera. Tänään täytyy kerätä lisää, koska huomiseksi ei enää jää. Muita vapaa päivän suunnitelmia olisi kaikkea kivaa, mutta täytyy koittaa nauttia imuroinnista ja pyykinpesusta ym :) Täällä ainakin kiva ilma, toivottavasti jatkuu aurinkoisena. Ihanaa tiistaita kaikille! Mirzu

1 kommentti:

  1. Täällä eipahemmin paista..ekä kovin lämmintäkään ole :(

    VastaaPoista