lauantai 9. toukokuuta 2015

Vappubileet ja korkeasaari reissu

Vappubileet vietettiin. Oli ihan mielettömän kiva päivä. Lapsia oli paljon ja aikuisia uskaltautui 3+me. Hyvät leikit ja pelit saatiin aikaiseksi. Illemmalla kävi myös kahdet naapurit kahvittelemassa ja yksi leikkimässä olleista perheistä jäi ex-tempore saunomaan. Naisten saunassa oli 7 lauteilla, ja likat laski että vielä 4 peppua olisi mahtunut hyvin, kun sauna on niin tilava.
Munkkeja on syöty ym herkkuja ja simaa. Myös vapun jälkeen on taas herkuttelu jatkunut..
Huomenna äitienpäivänä muut leipovat mutakakkua, slurps. Sitten täytyy taas lopettaa yletön herkuttelu.

Välillä käytiin herkuttelemassa

Tervapataa mentiin monta kierrosta, kivaa

Tikan heitto maalin takaa maassa makaavaan tikkatauluun. Vain muutama osui tauluun, vaikeaa
Tässä oli kännykän pituusheittoa


Tässä joukkueet odottaa heppaa ja ohjastajaa vaihtoon.

Lasten suosikki: Lakun syönti kilpailu
Tänään olin kaikkien lasten kanssa vpk:n kevätretkellä korkeasaaressa. Koko viikko on ollut ihan minuutti aikataulutettu, oli 2 pitkää opiskelupäivää ja töissä mennyt yli melkein joka vuoro. En ehtinyt koirakouluunkaan. Sitä mukavampi oli tänään lähteä reissuun koko päiväksi. Reissu oli kiva ja ilma mitä parhain.
Amurin tiikeri tuli meitä ihmettelemään, kaunis!
Mun lempparit oli tällä kertaa "Gundit" lapset sanoi niitä "Parkour rotiksi". Ne oli todella taitavia kiipeilemään ja hyppimään. Pari päivää sitten oli syntynyt uusi yksilö, jota ei nähty kun tuolla jossain kasan sisällä se on, kertoi eläinten hoitaja.

  Isäntä jäi kotiin puutöihin ja kuten itse asian ilmaisi: "hoitamaan meidän omaa eläintarhaa". Sanoin jo ennakkoon, että en taida jaksaa lenkille tänään lähteä. Jalat on aika finaalissa.

Eilen käytiin ystävän kanssa kuutisen kilometriä lenkittämässä koiria. Mukana oli polkupyörällä alle kouluikäinen poika. Jossain kohtaa kun poika ei jaksanut pyöräillä, annoin hänelle Jerryn talutettavaksi. Poika talutteli ensin meidän kanssa samaa matkaa, kunnes lähti juoksemaan Jerryn kanssa. Jerryn kanssa voi juosta tai madella, se kulkee suht samaa tahtia lenkittäjän kanssa. Pojat ottivat kilpailun, että kumpi ehti ensin tietylle puulle asti. Jerry voitti. Minua vähän nauratti perinteinen juttu lapsen suusta kun kertoi että:"Jelly pissi mulkkujen päälle" Niinpä juu :)

Hyvää yötä: Mirzu



2 kommenttia: