keskiviikko 27. toukokuuta 2015


Ehtiihän sitä tännekin välillä. Viimeinen vapaa, sitten 9 päivää putkeen töissä ja alkaa kesäloma. Huomenna alkaa opiskelijan tutkintotilaisuus, joten 5 seuraavaa vuoroa hengaan opiskelijan mukana ja seuraan osaako se itsenäisesti työskennellä ja kuinka hyvin. Ja hirveä paperinivaska arvosteltava, eilen kävin töitten jälkeen kotona ajatuksen kanssa 18s läpi. Ei mennyt ees ihan neljää tuntia... Ja tänään vapaalla jatkoin loppuun, että näin ne taas työt kulkeutui kotiin. Tänään luin ja tein omia merkintöjä tuohon tekstiin baden badenissa auringosta nauttien :) Aivan upea päivä.
Käytiin naapurin ja tietysti koirien kanssa 6km lenkki ja muutenkin olen koittanut pihalla touhuilla. Parin tunnin päästä koirakouluun pitkästä aikaa.
Menossa

tulossa :)

Helatorstaina käytiin Tysonin kanssa mätsärissä. Ei mainittavaa menestystä ja paljon huonompi kerta kun aiempi mistä kerroin. Yhteistyö oli tipotiessään. Aivan liian vähän olen ehtinyt/saanut aikaiseksi tehdä tuon koiran kanssa. Ja sen kyllä huomaa. Lenkkeilty ollaan kyllä paljon. Kantapääkin on (uskallanko sanoa...) parantunut. Juosta en uskalla, enkä hyppiä. Muuten jalka on kunnossa.
Sitten pitääkin vähän kuivatella


Yliliikkuvat ja löysät nilkat kyllä ilmoittelee olemassa olostaan pitkien lenkkien jälkeen, mutta suht kivuttomasti kuitenkin. Sport trackerissa on nyt pari km vajaa 200km helmikuun puolivälistä lähtein. Eli olen ylittänyt viime vuoden lenkkisaldon, jos lasketaan että puolessa vuodessa n.200km. Mutta säät ja kaikkien vointi ym vaikuttaa saavutanko sen 500km tavoitteen. No, loppuvuodesta kertoilen taas tämän saldon.
Jotta voi kohta mennä seuraavaan lätäkköön rypemään..

Näitä näkee vielä paljon lenkeillä

Sitten toisenlainen saldo. Kävästiin toukokuun puolivälissä neulovan ystävän kanssa Porvoon tekstiiliteollisuuden vuotuisilla "hullut hinnat" päivillä. Viime vuonna ei käyty, sitä ennen on käyty kahtena tai kolmena vuonna putkeen. Myynnissä on laadukasta lankaa, mitä ei marketeista saa ja tietysti halvalla. Ja koska mulla on ihan liian vähän lankaa... Sitä löytyy vain:
Muutama hassu kerä lankakaapista....
Keskeneräisten töiden koreista...



 keskeneräisten töiden koreista alakerrasta, ja vintillä on pieni (lue:aika iso) kaapillinen ja muutama pikkupussillinen lankaa. Niin, todellakin siis oli ihan pakko lähteä varta vasten ostamaan vähän lisää ihanaa lankaa. Vähän on 3,5kg. Mutta sanoinhan siis että halpaa oli?


Tysonin meinasin eilen töistä kotiin tullessa pistää lihoiksi ja nahoiksi:
Valmis "Kalajoki" sukka mitä olen pitkään suunnitellut tekeväni, oli mitä
ilmeisemmin kissan avustuksella heitetty lankakorista lattialle ja Tysonin
toimesta pureskeltu. Ai, itku. Näistä olisi toinenkin valmistunut kohta, on keskeneräisenä
puikoilla, mutta nyt pitää taas koittaa saako tätä siististi paikkailtua. Prhana.






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti