sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Koiran kujeita vuoteen 2015.

Vessapaperi rulla palasiksi. Jerrykin tosi reippaana mukana...

Ihanaista tuoretta vuotta kaikille! Vielä loppiaisesta kun päästään yli, niin arki alkaa. Loppiaisena olisi match show taas täällä tienoilla. Ollaan tosi vähän pystytty harjoittelemaan koska piha on hengenvaarallisen liukas. Seisomista on harjoiteltu sisällä joka paikassa niin kovasti, että isäntä ihmetteli että miksei Tyson istu vaikka hän käskee :) Käytiin naapurissa äsken Tysonin kanssa ja naapurikin seisotti sitä ja palkaksi sai lihanpaloja, nam! Kannatti mennä ruuanlaiton aikaan. Tyson oli niin tyytyväinen ja kohtelias, että meni sitten nostamaan koipensa koristepylvääseen. Voi itku, miten noloa. Sitten lähdettiin suht liukkaasti kun se vaan etsi seuraavaa paikkaa mihin lirauttaa. Naapurissa vierailee paljon koiria, niin se kai intoutti merkkaamaan kun muitten hajuja haisteli. Ja me kun mentiin taas harjoittelemaan, että miten kyläillään nätisti.. Mä kokeilin naapurissa magneettihoito laitetta kantapäähän ja ensi kokemus ainakin oli tosi positiivinen. Löytyi tosi kipeitä kohtia koko jalasta. Aamulla oli tuskaisen kipeä jalka eilisen pitemmän lenkin ja seisomisen jäljiltä. Hoidon jälkeen oli helpompi kävellä kotiin.

Kun olen aina kehunut kuinka Tyson on kiltti lap-
sille ja kaikille. Niin tässä todistusaineistoa, kuinka
se raatelee viatonta lasta :)

Lapsi yrittää kauhuissaan saada jalkaansa
irti pedon suusta.


Kotona Tyson ei ole merkkaillut yhtään, edes silloin kun tyttökoirat oli kylässä. Nyt saa muuten viikonloppunakin nukkua pitkään, eikä ole lätäköitä enää ollut pitkään aikaan lattialla. Loppui se kello kuuden vessailu.






Säät on ollut tosi vaihtelevia. Joulun tienoilla pääsi vihdoin luistelemaan, mutta eipä montaa kertaa ehtinyt kun oli niin kovat pakkaset ettei pystynyt. Pakkanen esti myös lenkkeilyn, koirien tassut ei tykännyt kylmästä (eikä mamma). Niinpä käytettiin useammin ulkona lyhyitä pyrähdyksiä. Uutena vuonna lapset pääsivät vihdoin tekemään lumiukkoja ym. En ehtinyt valoisaan aikaan kuvaa saada kuin tästä , joka jo nuokkuu kun liian lämmintä ja vettä satoi. Toiselta putosi pää ja puolet vartalosta jo samana iltana kun oli tehty. Nyt on taas liukasta ja pikkupakkanen.
Hyvää Uutta vuotta!!
Mirzu

1 kommentti: