keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Vuoden ekat villasukat ja haiseva koira??

Flunssasta toipuillaan. Itse makasin 4 vrk flunssassa, kolmiolääkkeitä söin kurkunpää ja nielutulehdukseen ja asuin sohvalla ja sängyssä. Eipä tullut koiria ulkoilutettua saatikka koulutettua. En jaksanut kuin telkkaria katsoa ja neuloa nukkumisen ohella. Vieläkin ääni käheänä, yskää ja pää tukkeessa räästä. Kuitenkin jo töissä kolme päivää takana ja eilen jo kunnon lenkkikin tuli heitettyä koirien kanssa, kyllä tää tästä. Mun jälkeen alkoi kakkonen potea flunssaa, on ollut kotona surkeana koko alkuviikon. Huomenna yrittää mennä kouluun, mutta haen kesken päivän pois jos ei jaksa vielä olla. Tytöt ja isäntä ainakin vielä kunnossa.

 Jos nyt jotain hyvää sairastelussa, niin hyvällä omalla tunnolla kun sai olla tekemättä kotitöitä, (jotka ukkokulta teki parhaansa mukaan) ehdin neulomaan ikuisuuden kesken olleet sukat. Ne meni jo ystävälle valmistujais lahjaksi, kuulemma oikein ihanat ja sopivat :)
On ne yhtä pitkät ja samankokoiset, jalat vaan eri
asennossa.

Malli on "Eunice" By :Cookie A
 Neulojan paras kiitos on (tietysti kehujen lisäksi) nähdä oma työnsä käytössä. Tänään viimeiksi näin työkaverilla tekemäni sukat jalassa. Ne meni joskus viime vuonna koiranhoito palkaksi kun ei hän huolinut mitään maksua tai vastapalvelusta Jerryn hoidosta. Kolmonen on myös tykännyt joululahja kissastaan, kuvaan joku päivä vihdoin tännekin. Kissa sai nimeksi "Kiti Pehmotassu" ja on jo ollut yökyläilemässäkin kolmosen kanssa.
 Nyt on puikoilla yhdet pitkät palmikkosukat, villapaita joka ei ole edistynyt yhtään moneen kuukauteen.. Kiti Pehmotassun mekko, housut jotka Kitille tein oli liian isot, mutta lämmittävät nyt erästä pupupehmoa. Kesken myös edelleen raitasukat, nekään ei ole edistyneet yhtään, paitsi olen selvittänyt lankasotkua ja kerinyt melkein molemmat langat valmiiksi. Tekisi mieli aloittaa uudet kuviosukat, mutta koitan nyt kovasti saada ensin keskeneräisistä ainakin ensin mainitut valmiiksi. Ai niin ja ne lapaset joista oli myös aiemmin kuvaa, on peukkuja vaille valmiit. Ensi viikolla koko päivän koulutus niin sinne taidan kyllä ottaa taas uuden langan mukaan ja aloittaa kenties taas perustavis sukat, että pystyn neuloa samalla kun kuuntelen opetusta.

Loppiais match show jäi väliin pakkasen ja väsymyksen vuoksi. Kenties silloin jo flunssa oli alullaan kun ei jaksanut minnekään lähteä. Keskiviikkona olin jo tosi kipeä. Myöskin vuoden ensimmäinen koirakoulu jäi taudin takia väliin. Nyt sunnuntaina ollaan menossa Tysonin kanssa. Kovasti olen isäntää yrittänyt saada lähtemään Jerryn kanssa, mutta ei se vielä ole suostunut. Jatketaan neuvotteluja.




Monen päivän makoilun jälkeen Tyson on ollut erityisen innolla mun mukana kotitöitä ym tekemässä. Maanantaina kokeilin ruokasooda puhdistusta uuninluukkuun. Siinä ripotellaan lasille paksulti ruokasoodaa ja kosteita talouspapereita laitetaan päälle, annetaan liota reilun puoli tuntia ja sitten pitäisi lian irrota hyvin sienellä pyyhkien. Näin tein koiralenkin jälkeen, ja menin suihkuun kun luukku likosi. Suihkun aikana Tyson oli "siivonnut" mun likaiset sukat makuuhuoneesta olohuoneen matolle ja uunin luukulta oli hävinnyt melkein kaikki talouspaperit mitä löytyi sitten ympäri taloa, en tiedä mitä kaikkea Tyson ehti niillä putsailla.... Siinä kohtaa alkoi naurattaa kun huomasin Jerryn joka nukkui oviaukossa. Mitä sillä oli turkissa???


No sitä soodaista talouspaperia.. Soodakirjan ohjeissa on niksejä myös eläimille. Tässä yksi: "Ripottele ruokasoodaa koiran päälle ennen harjausta, se pitää koiran puhtaana, turkin kauniin kiiltävänä, vähentää koiran hajua ja kirppuja" Ehkä Tyson on myös lukenut kirjaa, ei se osannut sanoa että onko Jerryllä kirppuja vai haiseeko se vaan pahalle :)
Tähän onkin hyvä lopettaa:Mirzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti