sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Synttäreiden viettoa ja remonttihommia

Tässä kuussa meidän perheelle on tullut vuosia täyteen yhteensä 61. Jakautuu kolmen vaa´an kesken. Isäntä ei omiaan erityisemmin mainosta, mutta nuoremmat lapset on molemmat vaakoja ja viikonloppu ollaan vietetty heidän synttäreitään. Pojan kaveri synttärithän vietettiin jo aiemmin, tytön kemuilla oli perjantaina 7 kaveria, josta yksi oli koko viikonlopun ja lähti vasta tänään. Hulinaa on siis taas riittänyt.

Kakkonen halusi itse leipoa muffinsseja. Reseptiksi valittiin hyväksi todetut "Kinuskikissan" minttusuklaa muffinit. Eli pätkiksistä tehdyt. Herkullisia.


Kolmonen halusi suklaakakun jossa nutellaa välissä. Ei halunnut mitään  tuorejuustoa, hilloa, hedelmääkään. Yritin sanoa, että liian äkläkkä tulee jos pelkkää suklaata ja nutellaa. No, neuvottelun jälkeen toiseen kerrokseen sai laittaa vaniljarahkaa ja päälle kermavaahto kerros. Yllättävää kyllä, kakku oli oikein hyvää. Luulin, että riittää sunnuntai vieraille, mutta tänään tein pekonijuusto piirakan jo uutta leipomusta ja hain pakkasesta pullaa sulamaan. 2 pätkis muffinssia oli enää ja sitruunamuffinsseja enemmän. Eilen loppui kakku, mokkapalat ja nakkipiilot. No, hyvä ettei jää itse syötäväksi..


Lapsilla syysloma, teini halusi maalata oman huoneensa. Mä olen joskus maalannut tuon huoneen vaalean liilaksi. Nyt siitä tulee valkoinen. Vähän minua värien ystävänä tylsistyttää, mutta eipä mun tarvitse siellä paljon ollakaan. Ja hienoa kun itse tekee. Mä autoin eilen etsimään hiomapaperia ja pakkelilastaa, isäntä auttoi siirtämällä ison vaatekaapin ja teippasi katon reunat. Muuten on kokonaan itse touhuillut ja maalailee nytkin. Saa nähdä koska pienemmät keksii saman idean.. Niillä on tosin enemmän siivottavaa ja tavaraa, niin ei ole ihan noin vaan aloitettavissa.


Viime postauksen jälkeen, sain kun sainkin tehtäväni tehtyä ja valmiin portfolion ja kehitystehtävän kanssa kävin viimeiset koulutuspäiväni tätä koulutusta istumassa. Huh. Ensi viikolla valmistumisjuhla ja olen valmis muistihoitaja. Itse en jaksa sen enempää juhlistaa, tänään ystävä muisti lasten synttärien lisäksi minua valmistumis lahjalla :) ja työkavereille lupasin kakun tehdä perjantaiksi.
Hei, ei yhtään kuvaa eikä juttua koirasta tänään? Ensi kerralla sitten taas :)
Ihanaa syyslomaa kaikille: Mirzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti